44-річна Полякова прокоментувала різницю у віці із 60-річним чоловіком: “Він закохався, йому було все одно”

Знаменита українська співачка Оля Полякова вперше розповіла, з якими проблемами їм з чоловіком довелося зіштовхнутися через велику різницю у віці.

Оля Полякова — одна з небагатьох артисток в українському шоу-бізнесі, яка може похизуватися тривалим щасливим шлюбним життям. Разом з Вадимом Буряковським зірка живе вже 20 років. І парі зовсім не завадила велика різниця у віці. Так, бізнесмен старший за свою обраницю на 16 років.

Оля Полякова прокоментувала різницю у віці із 60-річним чоловіком

Оля Полякова розповіла про стосунки з Буряковським
Оля Полякова прокоментувала різницю у віці із 60-річним чоловіком

Але Поляковій також не вдалося обійтися без засудження від оточення. Нещодавно зірка розповіла у ток-шоу “Дорослі дівчата”, з чим довелося мати справу її чоловіку, а також що змусило його все ж таки прийняти рішення на користь молодої обраниці та одружитися з нею.

“У мене із чоловіком різниця у віці 16 років. Йому всі казали: “Вона тебе кине. Що ти робиш?” Зараз усі ці люди – вони просто у шоці, що ми 20 років живемо. І він мені тоді сказав: “Щастя вартує кожної секунди”. Але коли він у це ниряв, будучи 40-річним чоловіком, у нього були крила: 23-річна дівчина, у яку він закохався… Йому було все одно! Нехай вона його роздіне, обанкрутить, забере все, але дасть йому те щастя, яке він відчував”

Варто відмітити, що пізніше Вадим все ж таки мав серйозні фінансові проблеми, але на той момент Оля Полякова активно займалася розвитком музичної кар’єри, тому родина знаходилася на плаву.

Нагадуємо, Оля Полякова познайомилася зі своїм чоловіком, коли той був одружений. Співачка одразу попросила обранця розірвати любовний трикутник та зробити вибір. У попередньому шлюбів бізнесмена не було дітей, а натомість Оля Полякова завагітніла дуже швидко. Так як підприємець дуже хотів стати батьком, ця новина його ощасливила, і пара швидко пізнала смак сімейного життя.

2011-го Оля Полякова народила чоловіку другу дочку Алісу. Зараз сім’я часто знаходиться в розлуці, так як дівчата проходять навчання у Великобританії, Оля постійно гастролює, а Вадим захищає Україну. При цьому співачка не приховує, що стаються кризи у стосунках, але пара терпляче працює над ними. Усі чутки про розлучення Полякова спростувала.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.