Влад Яма не став приховувати правду і визнав своє “темне минуле”: поставив себе у незручне становище

Знаменитий український хореограф Влад Яма відреагував на новину про конфуз, який стався в ефірі з ним. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше року знаходиться в еміграції. Чоловік прийняв рішення евакуювати свою родину до Сполучених Штатів Америки 24 лютого. При цьому зірка наполягає на тому, що зробив це цілком законно, адже зміг пройти через кордон до того, як його закрили для чоловіків.

Яких жінок обирає Яма
Влад Яма визнав своє темне минуле

Колеги зірки неодноразово ставили дану тезу під сумнів. Мовляв, фізично це було неможливо зробити. Однак Влад ніяким чином не коментував дані висновки.

Влад Яма визнав своє темне минуле

Зараз зірка разом зі своїм сином Леоном та дружиною Ліліаною знаходиться у штаті Флорида. Колись він зізнавався, що мріє переїхати туди, але робота в Україні не дозволяла йому зробити цей вибір.

Спадкоємець артиста відвідує місцеву школу, вчиться брейк-дансу та веде активний образ життя. Ліліана натомість припинила вести особистий блог в соціальній мережі Instagram і ділитися невеликою кількістю контенту. Влад влаштувався на роботу у школу танців, а також активно бере участь у найрізноманітніших благодійних заходах, які влаштовуються для допомоги Україні.

Тим часом інформаційний простір поки що заповнений новинами про Влада, адже він залишається суперзіркою, попри свою фактичну відсутність на батьківщині.

Наприклад, а нещодавно Влад відреагував на новину про невеличкий конфуз, який стався в ефірі з ним. Артист засміявся під час зйомок з Олексієм Дурнєвим і хрюкнув. Хореограф оприлюднив на особистій сторінці скріншот публікації та заявив, що це його “темне минуле”.

Влад Яма визнав своє темне минуле

Нагадуємо, що не так давно Юрій Горбунов висловився про виїзд танцюриста за кордон. Зокрема телеведучий заявив, що на його місці так не вчинив би, але зазначив, що точно не знає усіх обставин та умов, в яких опинився Влад, а тому засуджувати його не може. Також Горбунов поділився думкою, що Яма все ж таки не повернеться в Україну, адже давно звик до ритму життя в Сполучених Штатах Америки, знає, як все влаштовано і прекрасно адаптувався. Сам хореограф поки що не розповідає шанувальникам, чи збирається повертатися в Україну.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.