Куди зник Борис Апрель? Скандал з Могилевською, перетворення на жінку та незаконна втеча за кордон

Борис Апрель — одна з найвідоміших українських особистостей, які мають досвід зі зміни статі. Своєю історією зірка ділиться охоче, а також розповідає, з якими труднощами стикається постійно.

Вперше Борис Апрель з’явився на українських екранах у якості учасника знаменитого вокального шоу “Фабрика зірок”. Артист знімався у третьому сезоні і був підопічним Наталії Могилевської. Як з’ясувалося пізніше, дана співпраця принесла йому багато особистих переживань та не виправдала себе.

Так, позаминулого року Борис вперше розповів про те, як Наталія ставилася на нього насправді, коли вимикалися камери.

Куди зник Борис Апрель

Екс-Борис Апрель назвав, хто вигнав його з шоу-бізнесу
Куди зник Борис Апрель

Вже під іменем Zi Faamelu, після камінг-ауту та розповіді про прийняття себе як жінки, зірка розповіла, що Могилевська дала згоду, щоб Барських і Бадоєв “позбулися від неї”. Також стало відомо, що екс-продюсер возила її до психіатра, аби змінити її сек*уальну орієнтацію. За словами співачки, Могилевській із психіатром навіть вдалося це зробити, вона справді повірила, що хвора.

Натомість Наталія не стала мовчати і публічно відповіла на звинувачення екс-підопічної. Зокрема співачка заявила, що екс Борис Апрель намагається знайти винних у кар’єрі, яка не вдалася, а також гіперболізує пережите. Щоб загладити гострі кути Могилевська також заявила, що дуже добре ставиться до Zi, і не хоче, щоб вона думала про їхню співпрацю таким чином. І варто відмітити, що Наталії дійсно вдалося зам’яти скандал.

Наталія Могилевська заговорила про звинувачення Зіанджі у руйнуванні кар'єри Бориса Апреля
Куди зник Борис Апрель

Дісталося і Максу Барських з Аланом Бадоєвим, яких Zi звинуватила у численних образливих висловлюваннях на свою адресу та агресивній поведінці.

Коли розпочалася повномасштабна війна в Україні Zi зіштовхнулася з новими проблемами, адже законодавством не передбачені правила щодо призову трансгендерів. Через це у неї виникли негаразди при перетинанні кордону. Врешті-решт, зірка наважилася зробити це незаконним шляхом, перепливши Дунай. Zi зізнавалася, що ледь не загинула. Після того, як їй вдалося дістатися Румунії, співачка перебралася до Німеччини і знаходиться там по сей день.

Варто відмітити, що 10 років тому, коли Борис Апрель був на піці популярності, учасники “Фабрики зірок” дуже тепло про нього відгукувалися. Розповідали, що він дуже ніжний, доброзичливий, неймовірно відкрита та щира людина.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.