“Нічого зараз неможливе поза політикою”: Анатолій Анатоліч відреагував на скандальне інтерв’ю Ані Лорак

У своєму останньому російськомовному інтерв'ю співачка Ані Лорак вчергове зганьбилася своїми висловлюваннями. Немало діячів української шоубізу вже встигли дати їй гідну відповідь та висміяти артистку. Як гостро та влучно їй відповів відомий телеведучий Анатолій Анатоліч читайте далі.

У наш час просто необхідно мати чітку політичну позицію, адже з неоднозначністю можна дуже просто попасти в скрутне державницьке становище. Легко говорити про свої принципи, коли в рідній країні все спокійно. У той же час, коли трапляються великі біди — чимало зірок шоу-бізнесу намагаються допомогти будь-якими засобами, інші ж — вирішують мовчати і приховувати свою позицію, лише іноді висловлюючись на чиюсь користь, а то й не згадуючи проблему.

Зовсім нещодавно, українка за походженням, співачка Ані Лорак дала інтерв’ю російській журналістці Олені Жигаловій. Сама артистка практично рік мовчала і ніяк не коментувала повномасштабне вторгнення в Україну.

Тепер же Ані Лорак жодного разу прямо не заявила про війну, але завуалювала все словами “сталося те, що сталося”. Вона поскаржилася авдиторії, що була заручницею політичних дій. Не дивно, що багато діячів українського щоубізу, які залишилися та підтримують свою країну, розкритикували співачку за такі слова.

Якою була відповідь Анатоліча?

Український шоумен та телеведучий Анатолій Анатоліч у своїх соцмережах опублікував розбір інтерв’ю Ані Лорак, в якому жорстко засудив її висловлювання.

Анатолій Анатоліч відповів на заяви Ані Лорак
Анатолій Анатоліч відповів на заяви Ані Лорак

“Ці її відрижки у вигляді “случилось что случилось” надзвичайно важливий лакмус про те, що вже не ніколи не буде “как раньше”” — відповідає ведучий.

Він також визнає, що Ані Лорак у свій час була важливою персоною українського шоу-бізнесу. Анатоліч доводить, що тепер ми всі зможемо поставити на ній крапку в просторі українського медіа.

Шоумен також пояснює чому так стається з деякими зірками українського шоубізу, чому вони мовчать або переходять на іншу сторону. Адже Лорак — це спільний образ, такий собі салат з “розумової обмеженості, психологічних травм і страхів втратити те, що є”.

Що сказали підписники Анатоліча?

Чимало слідкувачів Анатолія Анатоліча обурилися від такого “хайпу” на Ані Лорак. Мовляв, для чого говорити про зрадницю України, коли можна просто забути про неї та не звертати уваги. Зокрема, сам ведучий пообіцяв, що це вже остання його реакція про співачку.

Анатолій Анатоліч відповідає своїм користувачам
Анатолій Анатоліч відповідає своїм користувачам

Схожі статті

Три стрижки, які не варто було робити Тіні Кароль: вони безнадійно старять і пасують одиницям (ФОТО)

Це зараз у Тіни Кароль розкішна шевелюра білявого волосся, але так було не завжди. На зорі своєї кар'єри артистка неодноразово проводила експерименти із стрижками, проте не завжди вдало.