Знайшлася колишня дружина Сергія Притули: харизматичній красуні після розлучення дісталася двоярусна квартира

Ні для кого не секрет, що відомий телеведучий та громадський діяч Сергій Притула вже має за плечима одне розлучення та сина від першого шлюбу. Про те, якою ж є колишня дружина українського шоумена та чи продовжують вони спілкування навіть після того, як Сергій Притула знайшов іншу, читайте далі в статті.

Про особисте життя відомого волонтера, громадського діяча, телеведучого та актора Сергія Притулу насправді відомо багато. Здається, український шоумен і не приховує деталі про свою сім’ю, а ділиться фактами свого життя з відданою аудиторією.

Зі своєю другою дружиною, Катериною Сопельник, ведучий познайомився під час роботи на Новому каналі. Вона тоді була його продюсеркою. Одружилася пара в 2015 році і разом до сьогоднішнього дня.

Сергій Притула з другою дружиною
Сергій Притула з другою дружиною

З харизматичною брюнеткою та першою дружиною — Юлією Андрійчук — Притулі не вдалося зберегти романтичні стосунки. Колишня пара намагалася втримати шлюб заради спільного сина, що народився в 2008 році, але це в них не вийшло і розлучення було неминучим.

Сергій Притула з колишньою дружиною Юлією
Сергій Притула з колишньою дружиною Юлією

Як все склалося?

Ще 16 років тому Сергій Притула познайомився з красунею Юлією в рідному місті, з якого й походить — в Тернополі. Як виявилося, почуття пари не змогли витримати випробування часом, та й сам ведучий підтверджує, що не міг поєднувати роботу та сім’ю. Шлюб не виправдав сподівань і пара спокійно прийшла до рішення розлучитись. Але, як запевняє сам шоумен, вони й далі продовжують спілкуватися, але вже як друзі. Ведучий навіть зізнався, що син колишньої пари також позитивно ставиться до такого рішення.

Напевно й на те, що другий шлюб Притули виявився вдалим та міцнішим, повпливала спільна сфера роботи подружжя.

Юлія Андрійчук також вийшла заміж вдруге і народила другу дитину від нового чоловіка. Шоумен через таку радісну звістку підтримав колишню кохану і навіть подарував їй двоярусну квартиру.

Сергій Притула зі своїми дітьми та теперішньою дружиною
Сергій Притула зі своїми дітьми та теперішньою дружиною

Зараз же Сергій Притула щасливий в другому шлюбі та крім сина від першої дружини виховує ще двох гарненьких донечок  — Соломію та Стефанію.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.