Тіна Кароль поїхала до Дана Балана і розкрила почуття до нього прямо зі сцени: “Найкращий чоловік”

Ще 4 роки тому Тіна Кароль та Дан Балан інтригували аудиторію імовірним романом. Однак, після завершення спільних зйомок добігла свого кінця і історія їхніх стосунків.

4 роки тому Тіна Кароль та Дан Балан потрапили у гучний скандал, а після їхні дороги розійшлися. Тривалий час глядачі вірили, що насправді між артистами велика любов, адже спостерігали за непідробними емоціями на екранах.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль публічно розповіла про свої почуття до Дана Балана

Здавалося, що флірт та численні неоднозначні погляди не можуть не мати продовження. Однак, продюсер шоу Володимир Завадюк дав ясно зрозуміти, що після фіналу нічого не буде.

Тіна Кароль публічно розповіла про свої почуття до Дана Балана

Зірки від писалися один від одного і згодом взагалі не взаємодіяли. Принаймні, на публіку. Однак відомо, що 24 лютого Дан знаходився в Україні, і засвідчив усі події своїми очима. За кордон він намагався виїхати впродовж декількох тижнів, тож був з українцями найважчі перші тижні.

У той самий час Тіна Кароль знаходилася в Польщі. Але швидко співачка прийняла рішення про гастролі, які носять благодійну мету. До сьогодні артистка активно дає концерти світом. Нещодавно Тіна Кароль побувала на батьківщині молдавського мачо.

Сам артист не прийшов на виступ Тіни, адже з великої імовірністю може знаходитися в Сполучених Штатах Америки. Однак, Тіну відвідала матір Дана Людмила. Зірка з задоволенням прослуховувала музику колеги, а також оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram декілька відеороликів з концерту.

Відео також з’явилися і на фанатських акаунтах, які присвячені здебільшого творчості Кароль. Саме там можна побачити ексклюзивний матеріал, адже Тіна публічно звернулася до матері Дана Балана і заявила, що вважає виконавця найкращим чоловіком після її сина.

“Ну і красень, найкращий чоловік у світі після сина… Мама Люда, мама Дана Балана сьогодні в залі. Людмило, ви красива, надихаєте. Ви народили красеня – благородного, чесного! Браво!” – сказала Тіна.

Не обійшлося і без інших компліментів, які відкрито говорять про ставлення артистки до молдавського колеги. Звісно, даний жест дає велику надію шанувальникам ДанТіни, які увесь цей час вірили, що між ними все ж таки може бути кохання.

Схожі статті

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.