Зірки “МастерШеф”, які могли б стати чоловіками Ольги Мартиновської: Ектор, Ярославський, Білодід, Цвігун

На "МастерШеф" постійно відбувається багато цікавих речей, крізь всі ці конкурси, суперництво, оцінки суддів ще й прориваються справжні почуття.

Так, наприклад, Оля Мартиновська, яка колись була учасницею, зараз вона є незмінною суддею проєкту, яка зуміла позиціювати себе як справжній професіонал. Але через це вона не припинила бути цікавою чоловікам як красива жінка. Олі активно приписують романи то з Володимиром Ярославським, то з Ектором Хіменесом-Браво.

Оля дуже по-доброму ставиться до кожного учасника, вона є найдобрішою з суддів проєкту. Оля ніколи не критикує страви під нуль. Але завжди підбадьорює та каже гарні слова. Саме через це й деякі учасники починають сприймати її не як сувору суддю.

Так, наприклад до Олі дуже по-дружному ставився учасник та кухар з досвідом Олександр Білодід. Саша дуже добрий та професійний кухар, який має гарні відносини з Мартиновською. Тому, вони поважно ставляться одне до одного й за межами проєкту.

Саша Білодід

Так само й наймолодший учасник та переможець шоу Олександр Цвігун. Хлопець також був  учасником 2 рази й гарно знайом з Олею. Тому, жінка ставиться до нього добре. І Сашко це відчував, тому з Олею поводився дуже легко.

Саша Цвігун

А ось Ектор хіменес-Браво є справжнім другом для Мартиновської, він щиро любить свою колегу та вважає її близькою людиною. Він вже досить добре знайом з дочкою Олі Вірунеб та має до неї шалену повагу.

Ектор з Олею

Та Найцікавіші стосунки у Мартиновської з Володею Ярославським. Їм вже давно приписують романтичні стосунки, оскільки вони часто з’являються разом поза камерами. Оля та Володимир мають незрозумілі для всіх стосунки, які дійсно можуть бути романтичними, адже їхня поведінка на це вказує.

Оля з Ярославським
spot_img

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська публічно звернулася до 75-річної Алли Пугачової: таке міг бачити тільки Галкін

Відомій співачці Аллі Пугачовій виповнилось 75 років та вона отримала безліч привітань від зірок, зокрема від української акторки Ольги Сумської: як це було?

Дмитро Коляденко розкрив таємницю про взаємини з Іриною Білик: “цього” у зірок немає вже давно

Знаменитий український телеведучий те що в мене Дмитро Коляденко дав ексклюзивний коментар на рахунок стосунків з Іриною Білик, вразивши правдою про деталі.

Імпозантний театрал з каштановими кучерями: як виглядає пасинок Наталії Сумської Георгій Хостікоєв

Син легендарного українського актора театру та кіно Анатолія Хостікоєва, зрідка з'являється в публічному просторі. Однак днями Георгій Хостікоєв опублікував нову світлину у свій особистий фотоблог.