Хто він – Спартак Суббота чи аферист Саша? Які таємниці свого життя приховує психолог з “Подкаст терапії”

Днями у мережі спалахнув скандал з відомим психологом Спартаком Субботою, який став основним героєм "Подкаст терапії". Почалося обговорення ніби він аферист і взагалі немає права вести себе як психолог. Але хто ж насправді Спартак?

До виходу “Подкаст терапії” на YouTube про Спартака ніхто навіть і не чув, лише у вузькопрофільних колах, адже він за освітою психолог. Він спеціалізується на роботі з людьми, у яких низька самооцінка, розлади харчування, депресії, панічні атаки, нездорові бажання в аспекті особистого життя та інші психосоматичні проблеми.

Спартак Суббота

Спартак приймає людей різного віку та соціального статусу, і до кожного свого клієнта він має індивідуальний підхід. Тому його терапії є досить ефективними й люди довіряють йому, оскільки він дійсно є майстром своєї справи й гарно розуміється на людях та їхній психіці.

Також Спартак публікується у таких виданнях, як “Форбес” та “Українська правда”. А також активно займається розслідуванням причин злочинів. Тобто працює з різними вбивцями та маніяками. Йому цікаво розібратися у їхній психології та зрозуміти, які причини послугували тому, що вони пішли на злочин.

Загалом про Спартака не так багато інформації, оскільки він з’явився лише на подкасті разом з Женею Яновичем. Це його ліпший друг та колега за цим проєктом. Насправді мета “Подкаст терапії” – це допомога звичайним людям, які хочуть розібратися у собі та своїх психологічних проблемах. І насправді його розповіді та відповіді на запитання допомагають українцям трохи розібратися у багатьох життєвих питаннях.

Та днями у мережі спалахнув скандал, у якому Субботу звинувачують у відсутності медичної освіти та у шахрайстві. Але це дуже спірне питання, адже його вчителі приходили гостями на “Подкаст терапію” й згадували разом зі Спартаком його навчання в університеті та початок кар’єри. Тож, звідкіля загалом взявся цей скандал – невідомо. Також Спартака називають Сашею, ніби-то він взяв собі псевдонім, але відомо, що так звуть його батька.

Тож, поки що сам Спартак не коментував цю ситуацію, але зрозуміло, що для нього це виглядає дивно.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.