“От-от я зустрінусь зі своєю лялею”: дружина Романа Сасанчина Іванна розповіла про поповнення в родині

Дружина знаменитого українського виконавця Романа Сасанчина вперше розповіла, як відбувалися її пологи у деталях. Що ж такого розповіла фанатам Іванна?

Наприкінці 2021-го дружина переможця вокального шоу “Голос країни” Романа Сасанчина Іванна народила йому первістка. На світ з’явилася прекрасна дівчинка на ім’я Елізабет. Про свою вагітність, пологи та материнство блогерка активно розповідала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Дружина Романа Сасанчина розповіла про свої пологи

Зараз за життям пари слідкує декілька десятків підписників, яким нещодавно Іванна вирішила розповісти, як же саме проходив процес народження її дочки.

Дружина Романа Сасанчина розповіла про свої пологи

“Значить я сплю, і вечором, година друга-третя ночі, в мене якісь такі болі почалися в животі, вони ні на що не схожі. Раніше такого не було і вони були ритмічні, боліло кожні 15 хвилин. І знаєте, подумала, я ще буду спати, у мене буде ще часу в запасі напевно нормально. Зранку я прокинулася, кудись ті схватки пропали, але через деякий час знову з’явилися. Кажу: “Рома, дзвони в таксі, збираємося в лікарню, тому що напевно ось-ось почнеться все”. Значить, ми зібралися, все, викликали таксі, потрапили в таку пробку! Я думала, що я буду народжувати в таксі. Бо десь сталася аварія, і пробка була просто нереальна. І оце, коли ми їдемо в таксі, таксист він же не знав, що я от-от буду народжувати. Він думав, що ми так собі їдемо кудись на огляд. Коли я вже говорю, що Рома, я вже не можу терпіти. Мені вже реально боліло дуже сильно. Я реально думала, що це вже все, пологи. Якось з горем пополам ми доїхали до пологового.  Приїхали ми туди, все нормально, зайшли вже в родову кімнату. Перевірила мене і сказали: “Ти народжувати сьогодні не будеш”. А мені ж так болить, що реально терпіти не можу. Я збираю всі ті речі і переходжу в звичайну палату. Я була розчарована, адже я була налаштована, що от – от я зустрінусь зі своєю лялею”, – розповіла Іванна.

Наступного дня у пари народилася дівчинка на ім’я Елізабет. Фотографії Романа Сасанчина з крихітним малюком на руках одразу ж облетіли мережу. А Іванна в режимі відео ділилася усім, що з нею відбувалося в пологовому.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.