Камалія та її чоловік-мільярдер Мохаммад Захур розлучаються після 20 років шлюбу: “Важкий час для нашої сім’ї”

Найбагатша співачка України Камалія повідомила про те, що розлучається зі своїм чоловіком Мохаммадом Захуром. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Минулого року Камалія та Мохаммад Захур вперше розкрили правду про проблеми в сімейному житті. Навесні подружжя поселилося у старшої дочки бізнесмена Тані, яка проживає разом зі своїм чоловіком та дітьми у Великобританії. Однак, з’ясувалося, що таке співмешкання для співачки було доволі непростим.

Падчерка Таня давно має погані стосунки зі своєю мачухою, а після початку повномасштабної війни ситуація лише загострилася. Виявилося, що матір’ю жінки є росіянка.

Камалія та Мохаммад Захур розлучаються після 20-річного шлюбу

За кого Камалія та Мохаммад Захур видали дочку заміж
Камалія та Мохаммад Захур розлучаються після 20-річного шлюбу

У зв’язку з тим, що співачка не добирала слів у розмовах про росіян між ними розгорівся скандал. Коли зіркова пара давала інтерв’ю, Мохаммад Захур одразу дав зрозуміти, що займає нейтральну позицію і сподівається, що конфлікт вщухне. При цьому він з розумінням поставився до своєї дочки.

Чим займалася та як виглядала перша дружина Мохаммада Захура
Камалія та Мохаммад Захур розлучаються після 20-річного шлюбу

Втім, ситуація лише набирала обертів. Нещодавно співачка знову дала інтерв’ю для шоу “Життя відомих людей”, в якому повідомила, що її взаємини з чоловіком дали тріщину. Камалія покинула будинок у Великобританії восени та повернулася додому. Її чоловік залишився жити у старшої дочки. Відповідати на додаткові запитання артистка відмовилася, чим сильно заінтригувала пресу.

13 квітня на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилося повідомлення про розлучення. Камалія створила велику публікацію, в якій пояснила, що її двадцятирічна історія з бізнесменом добігла свого кінця, але вони продовжують виховувати своїх дочок і будуть це робити, як і раніше, просто не як партнери у шлюбі.

На даний момент її спадкоємиці продовжують проживати зі своїм батьком і ця ситуація, імовірно, продовжиться до тих пір, поки в Україні не завершиться війна.

Також артистка попросила журналістів поважати їхній особистий простір та дати можливість прожити екс-парі цей досвід спокійно. Натомість підприємець ніяк не коментує прийняти рішення і не спілкується з пресою.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.