Копія тата: Дмитро Кулеба написав чуттєве привітання із днем народження доньки – її думки доросліші за неї

Виховати дитину так, щоб ви стали для неї другом — це надзвичайно складне завдання. На жаль, багатьом не вдається досягнути такого рівня спілкування із дітьми.

Це прекрасно, коли батьки надихають дітей. Особливо, коли завдяки цьому вони намагаються брати приклад із тата та мами. Втім, не менш цінним є те, коли діти надихають батьків. Ба більше, у нашому суспільстві доволі поширене упереджене ставлення до дітей з боку батьків через їхній вік.

Серед українських зірок є чимало прикладів чудових відносин із дітьми. Наприклад, Ксенія Мішина та її син Платон, Оля Полякова та її донька Маша, Олександр Педан та донька Лєра та багато інших. В українському політикумі також є зразкові батьки. Так, сьогодні Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба привітав свою доньку із 12-річчям.

На своїй сторінці в Instagram політик опублікував пост із фотографією доньки Люби та теплими словами привітання. Дмитро Кулеба написав про те, як щодня його рятує донечка. Він зазначив, що Люба відповідає своєму імені та дарує любов усім довкола. Крім того, він зізнався, що вона доросла не по роках, і думки дівчинки доросліші за неї.

Щасливий батько повідав, що Люба вміє пробачати тих, хто зробив їй боляче, і все у своєму житті вона робить щиро. У коментарях підписники Міністра закордонних справ також закидали дівчинку привітаннями та теплими словами. Серед них був також суддя проекту “МастерШеф” Володимир Ярославський. Він не залишився осторонь і написав:

“❤️❤️❤️ найдорожчі !!! Мої вітання!”.

Також не можна не відзначити те, наскільки Люба схожа на свого тата. Про це також написали в коментарях до публікації підписники Дмитра Кулеби.

Загалом, про те, що Дмитро Кулеба уважний та люблячий батько свідчить чимало факторів. Так, наприклад, три дні тому свій день народження відзначав старший син чоловіка Єгор. На своїй сторінці Міністр також оприлюднив світлину із сином та написав чимало теплих слів вітання. Він написав про те, що щиро пишається Єгором за його вірність України та життєві принципи.

Схожі статті

На обличчі нема живого місця: Слава Камінська з “НеАнгели” продовжує хірургічні експерименти над зовнішністю

Знаменита українська співачка Слава Камінська вже неодноразово дивувало публіку змінами у зовнішності, але судячи з усього, вона не збирається зупинятися і хоче більшого.

Кожну кохав, і кожну матір’ю зробив: Андрій Доманський заплутався у своїх жінках і шістьох дітях

Відомий український телеведучий Андрій Доманський завжди охоче давав інтерв'ю та розповідав публіці про свою сім'ю, яка у нього вийшла вельми великою.

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.