Марія Яремчук повернулася на сцену через 5 років після свого зникнення: у Тіни Кароль є реальна конкурентка

Спадкоємиця легендарного українського композитора Назарія Яремчука, а також перспективна та популярна виконавиця Марія Яремчук повідомила, що повертається на сцену.

2018 року знаменита співачка Марія Яремчук приголомшила шанувальників новиною про завершення своєї творчої кар’єри. Офіційна причина такого рішення: страх перед публічними виступами. Артистка повідомила, що ставить своє психічне здоров’я на перше місце і буде вести непублічний образ життя.

Марія Яремчук повертається на сцену

Марія Яремчук презентувала нову пісню
Марія Яремчук повернулася на сцену

Тривалий час навіть на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram не було жодних оновлень. Однак, після початку повномасштабної війни Марія взялася активно ділитися контентом і навіть оприлюднила низку нових фотографій. Марія Назарівна все така ж красуня, яка пишається своєю батьківщиною, а також батьком, який є легендою української естради.

Повернення Яремчук відбудеться на сцені Євробачення. Марія виконає попурі з найвідоміших українських музичних творів в сучасному аранжуванні. Побачити її виступ можна буде у другому півфіналі.

Чи має намір співачка після даного заходу продовжити повернення і в сам шоу-бізнес достеменно невідомо, адже існує велика вірогідність, що Марія зробила виключення для конкурсу.

Нагадуємо, кар’єра молодої артистки розвивалася дуже стрімко. Марії Яремчук пощастило співпрацювати з нею майстернішими кліпмейкерами та артистами. Зокрема, її дует з Олександром Пономарьовим наробив багато гаміру в інформаційному просторі, після чого зірок навіть підозрювали у романі. Втім, пізніше стало відомо, що свій вибір Марія Яремчук зробила не на користь українського шоу-бізнесу. Чим красуня займалася після завершення кар’єри, чи вийшла заміж, чи народила дітей — усе це залишилося поза кадром. З пресою Марія не спілкувалася і вела дуже закритий образ життя.

Втім, події після 24 лютого за мотивували Марію випустити нову композицію, а також нагадати аудиторії про свою підтримку. У артистки також є два брати-музиканти, які також активно виступають, але чоловіки не змогли досягти популярності своєї сестри. Сімейство Яремчук продовжує зачаровувати та підкорювати своїми талантами, в чому глядачі зможуть зайвий раз переконатися під час Євробачення.

Схожі статті

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?

Ведуча ТСН Наталія Островська розповіла, чому у чоловіків раптом зник до неї інтерес: все змінила одна подія

Знаменита українська телеведуча Наталія Островська розповіла, як сильно змінилася її аудиторія. За її словами, здебільшого зник інтерес у чоловіків.

Виросла точною копією своєї мами: дочка Олі Полякової і Вадима Буряковського одягла культову сукню співачки

Старша донька Олі Полякової взяла участь у цікавому експерименті, де повністю перетворилася на свою зіркову маму. Макіяж, перука та сукня зробили свою справу.

Знайшов кохання з 4 спроби, але кохана годилася в дочки: четверта дружина Віктора Павліка була його фанаткою

Знаменитий український виконавець Віктор Павлік на даний момент одружений вже вчетверте, і його шлюбу всього 3 роки. Тим не менш, пара вже неодноразово говорила про розлучення.

36-річна Каменських для американського шоу посвітила формами вище талії: один елемент одягу явно замалий

Днями відома українська співачка Настя Каменських представила свій новий трек. З цієї нагоди зірка стала гостею популярного американського шоу та поділилась знімками у цікавому образі.