Шоу не буде: Євген Янович прийняв рішення закрити “Подкаст терапію” через гучне викриття Спартака Субботи

Днями у мережі спалахнув гучний скандал з приводу викриття справжньої особистості Спартака Субботи з "Подкаст терапії". Але з цього приводу можна почути різноманітні думки.

Звісно в нашому суспільстві люди дуже залежні від пліток, наговорів, критики й так далі. Тобто, й засудження когось дається нам всім легко. Та на щастя, сучасне покоління вже переросло трохи ці тенденції й розуміє, що кожен живе власним життям та має на це повне право. Тим паче в інформаційному просторі, де багато медійних облич, які щось несуть у цей світ. А ось довіряти цьому чи ні – вибір кожного.

Подкаст терапія

Під час війни на YouTube вийшло шоу “Подкаст терапія”, ведучим якого став відомий комік та актор Євген Янович, а от експертом – його ліпший друг психолог Спартак Суббота. Перегляди кожного випуску били рекорди, адже цей подкаст дуже легкий, але важливий для кожної людини, яка, звісно, є свідомою і хоче трохи розібратися в собі та своєму оточенні.

Так, було багато уклону на психологію, психотерапію, психосоматику та інше, було багато прикладів з практики Спартака, багато питань, відповідей та порад. Тобто це шоу було та назавжди залишиться дуже корисним для людей. Жодного разу Суббота не нав’язував своєї думки, він просто був експертом, який дійсно розуміється на людській свідомості. Далі вже вибір за людиною, адже тільки ми самі несемо відповідальність за свої вчинки та думки.

Так, днями у мережі з’явилось розслідування про Спартака, в якому його звинувачують у шахрайстві. Ніби-то він видавав себе за того спеціаліста, яким не є насправді. Без освіти та без права на роздавання порад. Хтось у це вірить, хтось ні, це особисте рішення кожної людини. Але ми всі розуміємо, що жодної шкоди Женя зі Спартаком нікому не завдали, навпаки, під час війни такий подкаст був дуже корисним. Але люди розділилися на 2 табори.

Проте Янович прийняв остаточне рішення закрити проєкт та повернути гроші тим, хто купив білети на заплановані зйомки подкасту. А також він виклав дуже сумний пост, де неоднозначно визнає свою провину, якої, по суті й немає.

Але шоу більше не буде і для багатьох його колег та глядачів цей вчинок демонструє людяність Яновича та Субботи.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.