Знаки долі підказують, що переможниця Холостяка-11 Анна Богдан і Заливако знову будуть разом: “Випадковість?”

Михайло Заливако та Анна Богдан стали справжньою зірковою парою завдяки найромантичнішому реаліті-шоу "Холостяк". Саме перед камерами й всією країною розпочалися їхні відносини.

Спочатку на проєкті Аня та Михайло не надто мали інтерес одне до одного, та після одного індивідуального побачення все змінилося. Анна змогла зацікавити та підкорити серце Міші. Оскільки він любить чесність, відвертість, сміливість та гарне почуття гумору. Але досить швидко після першого побачення Богдан захворіла на ковід, тому Заливако сильно засумував за дівчиною й зробив їй побачення онлайн. Саме це побачення й стало основним для початку стосунків.

Богдан і Заливако

Звісно, у фіналі Заливако обрав Анну й після цього у них вже почали розвиватися стосунки у реальному житті, без камер та продюсерів. Звичайно перший час їм було важко, але все ж таки вони пройшли цей етап, коли їм доводилось ховатися від усіх. І потім вже відверто демонстрували свої стосунки, навіть не боялися подорожувати чи робити професійні фотосесії.

Анна та Михайло навіть приймали участь в одному з випусків “Танців з зірками”, адже планували брати участь у новому сезоні, який, на жаль, так і не відбувся через війну. Але це не єдине, що зруйнував напад росіян. Річ в тому, що влітку 2022 року, під час ще дуже активної фази військових дій пара прийняла рішення розійтися та зробити це на всю країну, аби потім не виникало жодних питань у ЗМІ та пліток серед їхніх прихильників.

Відомо, що зараз кожен має власне життя, й поки ні Аня, ні Міша не перебувають у стосунках. Але Аня та Міша ведуть досить активний спосіб життя. І це демонструє їхні соціальні мережі. До того ж колись Аня казала, що з колишнім не спілкується.

Сторіс Михайла

Та днями Заливако показав сторіс, де в них обох евакуювали автівки, але судячи з освітлення це відбулося в різний час. Та Михайло вирішив пожартувати й викласти це в сторіс відмітивши Анну і назвавши її Нюрою.

Схожі статті

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.

Куди зник завойовник жіночих сердець Олег Винник: “Я бачив цей сон крайніх 10-15 разів”. Подробиці

Відомий співак Олег Винник вийшов на зв'язок та пояснив причину свого тривалого зникнення: де наразі перебуває артист та чим займається весь цей час?

Їх можна зустріти в супермаркеті: Ектор Хіменес-Браво, Катя Осадча, Оля Полякова та інші зірки “з народу”

Далеко не всі знаменитості продовжують вести звичайний образ життя після того, як отримують свою порцію популярності, і все ж таки деякі з них обирають бути з народом.