Продюсер шоу Голос країни Володимир Завадюк здійснив камінг-аут: “Нелегко було наважитися, але я це зробив”

Знаменитий український продюсер Володимир Завадюк зробив серйозне зізнання про своє особисте життя. Що у вас цей час приховував зірка від публіки?

Володимир Заввдюк — видатна постать в українському шоу-бізнесі, адже здійснив серйозний вплив на вітчизняне телебачення. Саме завдяки йому на екрани вийшли найпопулярніші шоу, які збирали мільйонів переглядів за вечір. Чоловік знається не тільки на тому, як зацікавити вередливу аудиторію, але влаштувати блискучий піар.

Володимир Завадюк здійснив камінг-аут

Тіна Кароль і Володимир Завадюк
Тіна Кароль і Володимир Завадюк

І варто віддати належне, продюсер також має прямий вплив і на свідомість глядачів, розташовуючи їх до різних артистів, до різних поглядів, образів, різних способів проявляти себе. Можливо, саме настільки творчий та відданий підхід до мистецтва влаштовувати справжнє шоу гарантували йому приголомшливий успіх.

Однак, нещодавно Завадюк прийняв рішення зробити ще один внесок для українського суспільства, зробивши камінг-аут і розповівши про своє реальне особисте життя, про те, що глядачі не мають можливості побачити в ефірі.

Так, Володимир оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram зізнання про те, що він зустрічається з чоловіком. У продюсера є бойфренд, з яким на даний момент він проживає разом.

“Я переїхав зі своєї улюбленої квартири, яка відтепер за блок-постами в урядовому кварталі, на більшу разом з бойфрендом. Я почав щиро говорити про це тут. Мені не легко було зважитись, але я це зробив. Бо це про сміливість бути собою”, – написав Завадюк.

Також зірка закликав інших користувачів мережі не відкладати на потім дійсно важливі речі і робити все вчасно. Цілком імовірно, що на переоцінку ситуації для Володимира також вплинула саме повномасштабна війна.

Нагадуємо, що після 24 лютого українське суспільство підняло питання можливості узаконювати такі шлюби. Проблема в тому, що партнери у нетрадиційних стосунках зіштовхуються з проблемою успадкування, а також отримання привілеїв, які мають подружжя. І дане питання стало особливо гостро під час повномасштабної війни, коли велика кількість чоловіків рушила на передову. Президент України Володимир Олександрович Зеленський поставився з великою повагою додано його прохання і визнав, що проблема з отриманням таких прав для представників нетрадиційної орієнтації дійсно суттєва.

Схожі статті

“Симуляція, в яку ми самі вірили” – Маша Єфросиніна розповіла про дружбу з Притулою та Горбуновим

У нещодавньому інтерв'ю Маша Єфросиніна розповіла про дружбу із зірковими колегами Сергієм Притулою та Юрієм Горбуновим. Як виявилось, спілкування з одним із шоуменів завершилось особистою образою.