МастерШеф. Професіонали 4 сезон 10 випуск від 15.04.2023: хто покинув шоу – “Судді обрали собі улюбленців”

Хто покинув "МастерШеф. Професіонали 4" у 10 випуску від 15.04.2023 вже відомо. Ознайомтеся з нашою статтею, щоб дізнатися ім'я учасника, який вибув.

Стало відомо, хто покинув МастерШеф. Професіонали 4 у 10 випуску від 15.04.2023. На цей раз з проєкту вилетів учасник Іван.

Стало відомо хто покинув МастерШеф. Професіонали 4

У цьому випуску на учасників чекало досить нелегке завдання, адже перед ними постала задача здивувати своїми кулінарними здібностями жінку, яка добре знається у цій справі. Мова йде про Ольгу Мартиновську, для якої влаштували романтичну вечерю в студії. Компанію їй склав Володимир Ярославський, який також суворо судив результати учасників шоу.

В іншому конкурсі кулінари мали створити смачні страви з квашеної капусти. Варто відмітити, що користувачі під публікаціями на офіційній сторінці що в соціальній мережі Instagram залишили свої враження про несправедливість на їхню думку суддів, які суб’єктивно поставилися до учасників та приготованих смаколиків.

Стало відомо хто покинув МастерШеф. Професіонали 4. Скріншот коментарів під публікацією МастерШеф
Стало відомо хто покинув МастерШеф. Професіонали 4. Скріншот коментарів під публікацією МастерШеф

В результаті конкурсу чотири учасники отримали чорні фартухи. МайстерШеф Професіонали-4 у десятому випуску залишив Іван Козир. Чоловік уже не вперше на кухні проєкту, адже кілька років тому брав участь у сезоні аматорів.

Нагадуємо, що цей сезон кулінарного проекту знімався в абсолютно на звичних умовах для знімальної групи та Ольги Мартиновської, Володимира Ярославського та Ектора Хіменеса-Браво. Зокрема учасники та команда мали постійно спускатися у бомбосховище тривогах, а також відчували на собі наслідки блекаутів у столиці.

При цьому вперше у сезоні усі учасники розмовляють українською, чого раніше ніколи не було. Минулий сезон у нових реаліях довелося транслювати з дублюванням, що далеко не всім глядачам сподобалося. Однак, зйомки нових епізодів уже відбувалися за новими правилами. Зокрема, деякі учасники зіштовхнулися з серйозними проблемами при мовленні. Так, користувачі мережі скаржиться, на постійн слова-паразити у кулінарів.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?