“Я люблю себе”: Настя Каменських розповіла про розставання з Потапом після заяви, що вони “не разом”

Відома українська співачка Настя Каменських дала об'ємний коментар стосовно чуток щодо розлучення з Потапом. Що на цей рахунок думає виконавиця?

Восени минулого року в українському шоу-бізнесі почали активно пліткувати про розлучення Насті Каменських та Потапа. Спровокувала дані чутки тривала розлука подружжя. Ні співачка, ні продюсер не приховували того факту, що мало часу проводять разом, адже обидва були на гастролях. Неодноразово пара спростовувала чутки про кінець їхніх стосунків.

Настя Каменських розповіла про розставання з Потапом

Потап забрав Настю Каменських з України, як і обіцяв
Настя Каменських розповіла про розставання з Потапом

Початок 2023-го став доволі скандальним для пари. Екс-підопічна Потапа звинуватила його у зрадах дружині. Зокрема, Євгенія Горда заявила, що мала близькі стосунки з артистом в обмін на кар’єру.

Однак, родина ніяким чином не коментувала скандал, який розгорнувся в соціальній мережі. Через це деякі шанувальники схиляються до думки, що це лише продуманий піар, який був влаштований за згодою самого Потапа.

Мовчання Настя Каменських аудиторія здебільшого прийняла як натяк на те, що у сім’ї не все в порядку. Однак нещодавно журналістам вдалося дізнатися у співачки, чи дійсно її родина проходить через кризу і чи готуватися шанувальникам до новини про розлучення пари.

“Наше життя не тільки в соцмережах. Ми настільки зараз зайняті все однією справою – ми йдемо до перемоги. На такі штуки немає часу. У нас все добре. Головне, що треба знати, що у нас як у чоловіка та дружини – все добре. Мені б хотілося привести себе в порядок. Мене любить мій чоловік як жінку, це теж дуже важливо розуміти, що тебе люблять. Я себе люблю, я в ладу з собою. Це найголовніше”, — зізналася артистка у шоу “Неймовірна правда про зірок”.

Зокрема, Настя Каменських зізнається, що зараз сконцентрована на собі та на своєму здоров’я, адже відновлюється від захворювання голосових зв’язок. На даний момент Настя Каменських та Потап “не разом” лише тому, що Олексій активно виступає.

Про те, що співачка зараз живе у їхньому маєтку сама стало відомо не так давно. Втім, виконавиця цього факту не приховує, адже і сама не мала наміру повертатися додому і зробила це через стан здоров’я.

Схожі статті

Танцювала балет і стала домогосподаркою: чим не догодила перша дружина Юрія Горбунова, що пішов до Осадчої

Продюсер Юрій Горбунов рідко розповідає про свою колишню родину - дружину, яка була старша на 10 років і приймальню дочки, але якщо запитають, то обов'язково відповідає.

“Ніхто не бачив цього”: Євген Клопотенко зізнався, що порушив правила проєкту “МастерШеф” задля перемоги

Відомий кухар Євген Клопотенко зізнався, на що йому довелося піти заради перемоги у 5 сезоні наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф".

Не все так ідеально: як виглядає волосся Кароль насправді – без перуки та професійної допомоги стилістів

Співачка Тіна Кароль на публіці завжди намагається виглядати ідеально. У цьому їй допомагають стилісти та візажисти. А як виглядає зірка, коли професіоналів поряд немає?

Наталія Могилевська “ненароком” показала свою розкішну автівку: джип ціною в нову квартирку (ФОТО)

Співачка Наталія Могилевська похвалилася своєю елітною дорогою машиною, яка за останній рік об'їздила тисячі кілометрів бездоріжжям - горами та путівцями.

Це ще не межа: мама Дана Балана вразила новими “талантами” і виглядом. Їй 66 років, а як дівчинка-підліток

Мама молдавського співака Дана Балана, якій виповнилося 66 років, вразила своєю фізичною формою і не лише. Чим цього разу здивувала неперевершена Людмила Балан.

Мармурова підлога, мармурові стільці і браві красені позаду: Ольга Сумська показала, як живе у розкошах

Популярна українська актриса Ольга Сумська вирішила оновити інтер'єр своєї квартири, де мешкає з чоловіком Віталієм Борисюком та молодшою дочкою Ганною. Що з цього вийшло.