Стало відомо, де зараз перебуває колега Віри Брежнєвої Надія Мейхер: переїхала з кінцями до Олега Винника

Надія Мейхер-Грановська стала дуже відомою через свою довгу участь у группі "ВІАГра", де її колегами були не менш відомі жінки: Віра Брежнєва, Анна Седокова, Альбіна Джанабаєва, Єва Бушміна та інші.

В свій час Грановську вважали однією з найпривабливіших українських жінок, і це стосувалося не тільки її зовнішніх даних, а ще й таланту. Надя дійсно має неймовірний голос, а ще й володіє гарною акторською грою. Тому жінка має безліч прихильників. І найголовніше те, що Надя й досі вважається однією з найкрасивіших жінок України. Хоча свою кар’єру вона багато років розвивала у росії.

Надя Мейхер

Звісно Мейхер вважалась українською артисткою, оскільки її кликали в українські картини. Але більша частина з них була знята на кошти російського кінематографа, але в Україні. Ми часто бачили та бачимо серіали з українськими та з російськими акторами. І де москва ніби-то – це наш Київ. Тож, були раніше свої стратегії у кінематографістів.

Та як тільки в Україні почалась повномасштабна війна, то багато українських акторів повернулися на Батьківщину, й досі відмовляються від пропозицій російських режисерів. Але вони обрали свою позицію, наприклад Міла Сивацька, Катерина Кузнєцова та інші.

А от, наприклад Надя Мейхер також підтримує Україну, але живе нині у Німеччину й повертатися додому поки не збирається. До того ж у цій країні є ще наші українські зірки, наприклад, Олег Винник.

А от інформацію про місце перебування Грановської видав відомий блогер Богдан Беспалов.

“Надя там по сусідству з Олегом Винником у Німеччині. По сусідству, я маю на увазі, не в плані, що у них там квартири поряд, а те, що вони в одній країні. З кінцями туди переїхала Мейхер, повертатися поки не збирається” – видав блогер.

Де зараз живе Мейхер

Тож, Мейхер засуджує війну, яку розпочала росія в Україні, й тому вона у соціальних мережах підтримує свою Батьківщину.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.