Без Дорофєєвої хворіє і здає аналізи: Володимир Дантес повідомив, що сталося насправді – Кацуріна недогледіла?

Український співак, шоумен, колишній чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес повідомив, що пішов здавати аналізи й навіть отримав за це приємний бонус. Що ж сталося насправді?

Життя зірок часто цікавить публіку, адже воно сповнене великими інтригами й такими подробицями, про які спочатку не можна було і подумати. Нерідко артисти дивують нас своїми вчинками та чесними зізнаннями.

Без перебільшень, але шлюб Володимира Дантеса та Наді Дорофєєвої вважали одним з найпопулярніших в історії українського шоу-бізнесу, тому реакція прихильників була досить гучною та неоднозначною. Одні почали звинувачувати Надю у руйнуванні сім’ї Кацуріних, інші стали на захист, запевняючи, що вони самі ладні приймати зважені рішення й робити те, що вважають за потрібним.

Час минає дуже швидко. Обидвоє зараз щасливі у нових відносинах. Надя Дорофєєва з Мішею Кацуріним першими публічно заявили про свої стосунки, чого не скажеш про Володимира та Дашу, які довго відкрито не наважувалися розповідати про свою любовну історію, хоча всі й так давно зрозуміли, що між ними відбувається.

Володимир Дантес показав, як проводить час з новою коханою Кацуріною
Володимир Дантес та Даша Кацуріна

Володимир Дантес розповів, як пішов здавати аналізи

Після розлучення Володимир не зупинився у своєму розвитку. Активно продовжує творчу діяльність, випускає нові хіти, знімає відео для YouTube та активно веде свій блог в соціальній мережі Instagram. Нещодавно зміг збентежити свою аудиторію підписників.

Нещодавно Дантес повідомив, що здав аналізи та навіть отримав за це приємний бонус  – смачну цукерку за хорошу поведінку. Розповів все у жартівливій формі, тому можна зробити висновки, що з артистом нічого серйозного не сталося.

“День почався супер. По-перше, я слухняний хлопчик, так мені сказали в Сінево. Я здав аналізи й мені дали цукерку”, – розповів Володимир.

Володимир Дантес розповів, як пішов здавати аналізи

Маємо надію, що зі здоров’ям у співака все добре й він надалі буде ощасливлювати свою аудиторію новими творчими роботами.

Схожі статті

Анастасія Приходько заговорила про позашлюбну дочку від Меладзе і вразила зізнанням: “Тепер живіть із цим”

Відома українська співачка Анастасія Приходько відреагувала на новини від російської преси про позашлюбну дочку Костянтина Меладзе. Яке відношення це має до артистки?

Тіна Кароль показала, як має виглядати справжня “жінка на мільйон”: стерва, на яку хочеться дивитися (ФОТО)

Усі, хто уважно стежить за творчістю Тіни Кароль, знають, що артистка не шкодує грошей на свої сценічні костюми. Лише один плащ для кліпу "Стерва" обійшовся артистці у кругленьку суму.

Ірина Горова розповіла, чи шкодує, що Потап став батьком її сина Андрія: “Гени, звісно, взагалі клас”

У нещодавньому інтерв'ю ексдружина репера Потапа відверто розповіла про взаємини єдиного сина Андрія із батьком. Хлопець зізнався, що повпливало на якість їхніх стосунків.

“У саму десяточку”: Катерина Бужинська відзначила річницю весілля із чоловіком-іноземцем – як це було

Українська співачка Катерина Бужинська у 10 річницю шлюбу з чоловіком-іноземцем оприлюднила фото з їхнього весілля, яке з розмахом пройшло Болгарії 23 квітня 2014 року.