Карпачов, Холоденко, Суббота, Жельветро: кому з відомих психологів довіряють найбільше і хто найдорожчий

З кожним роком в українському медіапросторі з'являється все більше психологів, які стрімко набувають популярність серед українців. Тож кому саме довіряють люди найбільше?

Останнім часом люди почали приділяти більше уваги своєму ментальному здоров’ю. І це не може не тішити, адже психічне здоров’я не менш важливе за фізичне. Оскільки попит породжує пропозиції, то чимало психологів набули популярність. Здебільшого, вони стали впізнаваними завдяки участі в різних телешоу та проектах, які транслюють на українському телебаченні. Тож сьогодні розповімо при найбільш популярних спеціалістів.

Дмитро Карпачов

Певно, складно знайти людину, якв не чула про Дмитра Карпачова. Вже більше десяти років він працює на телеканалі СТБ. Свою популярність він отримав за допомогою проекту “Кохана, ми вбиваємо дітей”, ведучи якої він, власне, і був. Карпачов аналізував атмосферу в родині героїв, та протягом трьох тижнів надавав консультації батькам, які мали проблеми у спілкуванні із дітьми.

Пізніше Дмитро Карпачов став експертом таких шоу, як: “Доньки-матері”, “Врятуйте нашу сім’ю”, “Детектор брехні”, “Супер мама” та багато інших. По суті, він став один із найбільш впізнаваних психологів в українському медіапросторі. Окрім роботи на телебаченні, чоловік має свій сайт, на якому продає різні курси.

Дмитро Карпачов
Дмитро Карпачов

Тематика цих курсів доволі широка: психолог розповідає про грамотні підходи до виховання дітей, допомагає жінкам та чоловікам налагодити стосунки зі своїми партнерами. Втім, наразі найбільше уваги він приділяє тренінгам, пов’язаним із дитячим вихованням.

Дізнатись розцінки на курси Дмитра Карпачова можна лише після реєстрації на сайті. Проте, в середньому, курси коштують від 600 гривень та вище. Також чимало інтернет-користувачів вважають, що курси чоловіка просувають доволі застарілі ідеї та укріплюють стереотипи.

Наталія Холоденко

Наталію Холоденко ви також можете знати завдяки телепередачам. Найбільшу популярність жінка здобула завдяки шоу “Половинки”, однією із ведучих якого вона була. Там Холоденко виступала в ролі психологині, яка допомагала учасникам та учасницям вирішувати певні внутрішні проблеми та знаходити своє кохання.

Наталія Холоденко
Наталія Холоденко

Зараз Наталія заснувала міжнародний центр психології пад назвою “Холоденко”. На ньому вона публікує безліч своїх тренінгів та курсів, пов’язаних із заробітком, самооцінкою, стосунками, жіночністю, якістю життя та багатьма іншими темами. Їхня ціна стартує від 850 гривень, і може сягати 3 тисяч гривень.

Спартак Суьбота

Після нещодавнього скандалу, про Спартака Суьботу дізналося чимало людей. Спартак Суьбота — це спеціаліст у галузі когнітивно-поведінкової психотерапії та схема-терапії, психолог. Однак, через розслідування психолога Іллі Полудьонного ці факти піддались сумнівам, і найближчим часом відбудеться суд Суьботи та Полудьонного.

Спартак Субота
Спартак Суьбота

Попри це, майже 11 місяців поспіль на YouTube-каналі Спартака виходила програма “Подкаст терапія”. У кожному випуску він разом із коміком та актором Євгенієм Яновичем обговорювали важливі питання, пов’язані із ментальним здоров’ям. Після резонансного розслідування, Янович прийняв рішення закрити програму і припинити співпрацю зі Спартаком Суьботою.

Така звістка спричинила чималу хвилю обурення в інтернеті, особливо з боку підлітків, для яких “Подкаст терапія” стала важливою частинкою життя. В інтерв’ю із блогеркою Еммою Антонюк чоловік розповів, що в середньому, за один прийом він бере у клієнтів близько 100 доларів.

Андрій Жельветро

Андрій Жельветро нерідко з’являвся в популярних телепередачах на українському телебаченні. Він був ексертом на програмі “Один за всіх”, “Таємниці ДНК”, “Холостячка” та багатьох інших. Наразі він надає послуги особистого психолога для бізнесменів, блогерів та політиків. Крім того, Жельверто активно займається волонтерством.

Андрій Жельветро
Андрій Жельветро

У чоловіка є сайт, на якому він публікує свої послуги. Серед доступних опцій є: жіночий психолог, політичний психолог, корпоративний психолог та телевізвйний психолог. Також є послуга під назвою “VIP- супровід”, ціна якого складає 1000 доларів.

Схожі статті

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.