Все ще любить Козловського? Раміна Есхакзай заявила, що розійшлась зі своїм бойфрендом Євгеном

Раміна Есхакзай відома українська блогерка, яка є засновницею каналу на YouTube, де бере цікаві та досить корисні інтерв'ю у різних зірок та експертів. І варто сказати, вони набирають велику кількість переглядів

Останні п’ять років Раміна перебувала у стосунках з Євгеном Проніним. І хоча ці стосунки не були публічними, багато хто знав про те, що Есхакзай була зайнята. Ці сосунки принесли Раміні багато щастя та багато позитиву. Жінка часто відвідувала світські заходи з Євгеном, але майже ніколи не постила з ним фото й не розповідала, які стосунки пов’язують їх.

Раміна та Євген більше не разом

У нашому суспільстві люди рідко вміють будувати гармонійні та адекватні стосунки, які не роблять боляче одне одному, в яких люди розуміють та поважають одне одного, а також приймають той факт, що партнер у стосунках не перетворюється на їхню власність. Тому в таких стосунках відсутні ревнощі без причини, кожен з партнерів має право на свій простір та не звітує куди й з ким він перебуває. Бо стосунки – це про комфорт, а не про заборони. І на жаль, мало хто до цього дійшов.

Саме такі дорослі й свідомі відносини були у Жені та Раміни, але навіть ідеальні стосунки мають здібність переростати у щось інше. Тому, пара вирішила заявити про своє розставання відверто, аби не виникало зайвих пліток.

“Ми хочемо повідомити, що ми більше не пара. Останні п’ять років були точно найкращими та успішними в нашому житті, і ми завершуємо стосунки з повагою та підтримкою одне для одного” – написала Есхакзай.

Також і Євген Пронін у себе на сторінці повідомив про розрив

“Важко оцінити, який вагомий та цінний внесок я отримав у стосунках із Рамі. Більш чесної, справжньої та цілеспрямованої людини я не зустрічав. Дякую тобі за все” – Написав Євгеній.

Сторіс Євгена

Тож, стосунків більше немає, але є повага одне до одного й вдячність за прожиті роки. І це дуже цінно у період розлучення пари.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.