Зраджувала одна людина: Аліна Гросу розповіла про невдалий досвід у стосунках – Полянський причетний?

Відома українська співачка Аліна Гросу мала негативний досвід у стосунках зі своїми колишніми. Тепер про власне особисте життя артистка старається ділитися все менше.

Кохання – це прекрасне відчуття, яке здатне окрилити та ощасливити кожного, але водночас може принести сльози, невдачі та розчарування. Аліна Гросу з власного досвіду знає, як важко переживати болючі розставання зі своїм, здавалося б, справжнім щастям.

Відомо, що у 2019 році співачка пов’язала себе вузлами офіційного шлюбу з московським бізнесменом Олександром Комковим. Пара виглядала такою щасливою, а Гросу світилася від нового статусу дружини, проте цей союз швидко дав тріщину. Вже через 8 місяців дівчина заявила, що розлучається з коханим.

Аліна Гросу та Олександр Комков
Аліна Гросу та Олександр Комков

Аліна розповіла, що колишній зовсім її не любив, або розлюбив ще до шлюбу. Вона прагнула навіть після розставання залишитися у дружніх відносинах, проте Комков відмовився, щоб не бачити її з іншим чоловіком.

Невдовзі після такої невдачі Гросу зустріла іншого чоловіка, якого змогла ще раз покохати. Ним виявився російський актор Роман Полянський. Він з’явився у потрібний момент, підтримав зірку у розлученні, дав їй своє мужнє плече та опору, якої так не вистачало. Але, на жаль, і тут спіткав розрив стосунків. Після початку повномасштабного вторгнення росії в Україну, пара більше не разом.

Аліна Гросу та Роман Полянський
Аліна Гросу та Роман Полянський

Аліна Гросу розповіла, що була зрада у стосунках

У своїх соціальних мережах співачка вирішила менше показувати своє особисте життя, адже попередній невдалий досвід в коханні, дуже вплинув на її світогляд. Проте вона продовжує відповідати на деякі питання від підписників. Прихильники поцікавилися в зірки, чи зраджували їй у стосунках.

“Було. тільки одна людина”, – відповіла Гросу.

Аліна Гросу відповіла, чи зраджували їй у стосунках

Хто це був, колишній чоловік Олександр чи Роман Полянський достеменно невідомо. Впевнені, що Аліна Гросу зможе зустріти своє справжнє жіноче кохання, де буде почувати себе в повній гармонії та відчувати справжнє тепло та турботу.

Схожі статті

Мама Камалії у шкіряному костюмі засвітилася на вокзалі: проводила доньку до Англії. Повертати Захура?

Мама найбагатшої співачки України Камалії засвітилася на вокзалі у надзвичайно незвичайному екстравагантному образі, який підкреслював її індивідуальність.

Євген Кошовий чесно розповів, чи зіпсувалися стосунки “Кварталу-95” з Оленою Кравець, яка від них пішла

Олена Кравець вже протягом тривалого часу працює над власними творчими проєктами. Ексколега артистки Євген Кошовий розповів, чи змінились їхні стосунки після, того як Кравець пішла з "Кварталу-95".

Колишня кохана Андрія Данилка розповіла про те, як негарно його покинула: навіть не розмовляли після цього

Знаменита українська акторка Радмила Щеголова, яка колись тісно співпрацювала з Андрієм Данилком вперше розповіла про стосунки з ним та відповіла на питання про роман.

І все-таки четвертого не вистачає: Ребрик зворушила смішним відео з трьома доньками та чоловіком у рожевому

Прекрасна дружна сім'я - троє чудових дочок, мила собачка, але чогось все одно не вистачає. Лілія Ребрик та Андрій Дикий натякнули на четверту дитину.

Тіна Кароль несподівано змінила колір волосся: відмінно поєднується з білим платтям та червоною помадою

Співачка Тіна Кароль готова йти на будь-які експерименти з образами, щоби привернути увагу публіки. Реакція шанувальників завжди перевершує всі очікування.

Український парубок на ровері: 52-річний колумбійський суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво змінив ім’я

Відомий український шеф-кухар з колумбійським корінням Ектор Хіменес-Браво вразив раптовим рішенням змінити своє ім'я. Ким став відомий кулінар?