“Люблю, коли багато діток”: Володимир Остапчук розповів про свої плани на майбутніх дітей від Полтавської

Володимир Остапчук відомий та дуже популярний український телеведучий, комік і актор дубляжу. Через шалену харизму та вміння себе подіти правильно, його пробила велика кількість глядачів.

Оскільки Володимира вважають досить цікавою та іноді, навіть, скандальною особистістю, його життя стає цікавим для багатьох. А особливо це стосується особистого, адже за його плечима вже ж два офіційних шлюби й розлучення, він тато двох діточок, й до того ж зараз не холостяк.

Володимир Остапчук
Володимир Остапчук

Для Володимира загалом тема дітей є доволі болючою, адже своїх доньку та сина він не бачив вже давно. Нині його перша дружина Олена Войченко і діти Емілія та Еван живуть у Канаді. І востаннє чоловік бачився з дітьми наприкінці літа 2022. Це було довгоочікувана зустріч, яка сильно підбадьорила шоумена, але після цього в Остапчука почалися проблеми з другою дружиною Христиною Горняк.

Варто нагадати, що довгий час Войченко забороняла дітям спілкуватися з батьком, і навіть, блокувала його номер у телефонах Евана та Емілії. Чому так сталося, відомо лише їм вдвох. Бо з самого початку розлучення Олена навіть пускала дітей в гості до тата, де разом з ним вже жила Христина, а ось потім щось пішло не так.

І ця тема дійсно завжди зачіпає Остапчука за живе, адже для чоловіка діти є найдорожчим скарбом у світі, і далеко вони, чи близько немає жодного значення.

Перша дружина Остапчука з дітьми
Перша дружина Остапчука з дітьми

Та зараз ведучий будує нові та здорові стосунки з молодою піарницею Катею Полтавською. Вона ще зовсім юна, але мудра, і попри те, що стосунки з Володимиром, чоловіком який старший за неї на 16 років є в її житті першими, вони дуже гарно розуміють одне одного та живуть гарнмонійно.

І звісно, у Володимира цікавляться його планами на дітей, адже Катя дівчина молода і можливо у найближчі роки вона схоче мати своїх дітей. Тому Остапчук відповів наступним чином:

“У моїх батьків нас троє, при чому я з сестрою – двійнята. Так, люблю, коли багато діток в родині”.

Сторіс Остапчука

Також ведучий додав, що щиро захоплений великими, багатодітними родинами й що він дуже сумує за своїми Еваном та Емілією й шкодує, що вони зараз дуже далеко від нього.

Схожі статті

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.