Про неї всі забули, а вона ще є: куди зникла балерина і суддя “Танців з зірками” Катерина Кухар

Катерина Кухар – українська прима-балерина, сувора, але справедлива суддя "Танців з зірками". Дізнаємося, де зараз живе зіркова танцівниця та чим займається.

Завдяки своєму характеру, силі духу та завзятості із самого дитинства Катерина маленькими, але впевненими кроками йшла до своєї головної мети. Шлях до успіху не буває легким, але тоді вона навіть не могла уявити, який справжній сенс у цих словах.

Спочатку у п’ятирічному віці дівчинка відвідала секцію спортивної гімнастики, проте після першого ж заняття, маленьку Катю перевели до балетного гуртка. У 1999 році майбутня зірка у світі танцю із відзнакою закінчила Київське державне хореографічне училище та почала працювати в трупі Національної опери України.

Не тільки в кар’єрі вдалося знайти свою реалізацію. У 2006 році сформувалася неймовірна балетна пара Олександра Стоянова та Катерини Кухар, яка потім переросла у кохання та довела їх до спільного подружнього життя. У 2019 році закохані офіційно обмінялися обручками. Виховують двох дітей – сина Тимура і дочку Анастасію. Свого первістка зірка народила ще до відносин з нинішнім чоловіком. Стоянов замінив хлопчику батька й завжди виховував його, як свого рідного.

Катерина Кухар з чоловіком Олександром та дітьми

Де зараз проживає та чим займається Катерина Кухар?

Після 24 лютого, з початком повномасштабної війни, яку розпочала росія на території нашої Батьківщини життя всіх українців змінилося на “до” та “після”. Багатьом зіркам українського шоу-бізнесу довелося рятувати своїх дітей й уберегти їх від таких реалій.

Стало відомо, що зірка балету Катерина Кухар перебуває в Південній Америці, а саме в Чилі. Танцівниця закликає не забувати українців про воєнні дії й не розслаблятися. Тому, перебуваючи далеко від дому, робить так, щоб весь світ знав, що зараз відбувається. Також у власних соціальних мережах продовжує танцювати та демонструвати свою любов до цього спорту.

На початку війни, Катерина перебувала на гастролях в Німеччині, а Олександр – у Франції. Двоє дітлахів залишилися в Києві разом із нянею, тому зі страхом згадує, як все почалося. Сподівається, що скоро все закінчиться і всі, хто вимушені покинути свої домівки зможуть повернутися додому.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.