“Не вважала, що дитина це якийсь вантаж”: Катя Бльостка розповіла, як її вагітну прийняв новий чоловік в США

Катя Бльостка цыкава, смілива, нестандартна та розсудлива українська блогерка, яка робить смішний комічний контент у соціальних мережах та розвіює міфи про ставлення до жінок з дітьми.

Катя “випадково” стала блогеркою, дівчина просто розмовляла з подругою та тема якось торкнулась материнства, з якої утворився масовий допис, а Катерина, між іншим, мама чотирьох синів, а це неймовірний досвід для жінки. Материнство – це взагалі тяжка справа, і вона з тобою вже залишається на все життя. Кожна сучасна жінка думає, чи хоче вона стати мамою, чи не готова до цього і взагалі у неї інші плани на своє життя.

Катя Бльостка

Катя Бльостка опанувала й роль мами, дружини та блогерки. До того ж блог Катерини не схожий загалом на інші українські. Адже Бльостка не демонструє ідеальну картинку життя, вона демонструє все так, як є, ділиться своїм досвідом, як просто життєвим, так і материнським. А також жінка торкається простих суспільних тем, а також війни.

Жінка має власні чіткі позиції, які яскраво відрізняються від тих, що ми зазвичай звикли бачити в instagram. Катя досить мудра, досвідчена, вона вміє чітко сформулювати свої думки, висловитися так, як вона хоче і не має жодних рамок.

Кадр з інтерв’ю

Катерина розповіла історію свого життя, жінка має  чотирьох синів, і перший син Артем з’явився на світ у першому шлюбі в Україні. І з батьком першої дитини Катя прожила 3 роки, а потім зустріла чоловіка, на ім’я Еліот, він жив та живе в Америці. Оскільки Бльостка ідеально знає англійську, то легко з ним спілкувалася. Так і зав’язався їхній роман. Еліот приїжджав раз на 2-3 місяці до Катерини, а на 25-річчя відвіз її у Мексику, саме там дівчина завагітніла вдруге, але на той момент вона ще не була заміжня та не переїхала до Америки.

Чоловік Катерини старший від неї на 17 років, і він дуже рішуче забрав Катю з дитиною від першого шлюбу, і Катерина не боялась якщо він її не прийме.

“Я не стикалася зі стереотипним сприйняттям мене, як жінки з дитиною. Я вважала, що дитина, це якийсь тягар, у мене вже була повноцінна сім’я – я і мій распрекрасный син” – розповіла Катя.

Катя розповіла про сімейне життя в США

Так, далі вже почалося оформлення документів, і лише на шостому місяці своєї другої вагітності від Еліота, Катя прилетіла до Америки й стала офіційною дружиною американця.

Схожі статті

Мурат Налчаджиоглу познайомився з третьою потенційною тещею – з кожним разом жіночки все молодші та молодші

Колишній чоловік Ані Лорак турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу із задоволенням проводить час із новою коханою та її ефектною мамою. Здається, вони ровесники?

15-річний син Джеджули і Санти Дімопулос показав свій рівень життя в Дубаї: яхта, вечір, модельні дівчата

Син шоумена Андрія Джеджули та співачки Санти Дімопулос, який нещодавно приїжджав до України, засвітився на яхті у Дубаї на дні народження подружки. Як відреагував тато?

Мати рідна не впізнає: Настя Каменських обрізала чуб і зробила гульку – від кучерів не залишилося й сліду

У свій День народження Настя Каменських постала у дуже незвичайному образі. Вся увага на нову зачіску з модним чубчиком-шторкою. Потап уже відреагував.

“У мене двоє дітей”: Слава Дьомін здивував зізнанням і показав усім дорослих “дочку” та сина (фото)

Відомий український шоумен Слава Дьомін, який уже давно веде свій особистий Ютуб-канал, де бере відверті інтерв'ю у знаменитостей, уперше зізнався, що має доньку.

Збільшилася вп’ятеро: Ані Лорак вразила своїми новими фото – на початку не впізнав навіть друг Кіркоров

Співачка Ані Лорак показала нові фотографії, на яких її зовсім не впізнати. Лише обличчя залишилося тим самим - все інше збільшилося на кілька розмірів.

Три смужки та рюші: Тіна Кароль засвітилася у сукні за 64 тисячі гривень – “За таке навіть 10 не віддала б”

У Мережі озвучили вартість одного з останніх сценічних нарядів Тіни Кароль – білу сукню з мінімальною витратою тканини. За що артистка сплачує такі гроші? Є причина.