Присвятив пісню: дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла про романтику у стосунках з чоловіком

Молода дружина Віктора Павліка Катерина щаслива жінка, адже має все для радості в житті. Хорошого чоловіка, сина, улюблену справу та аудиторію прихильників. Дівчина розповіла, яку пісню присвятив їй коханий.

У сучасному світі вже не дивуються великій різниці у віці між людьми, які по-справжньому покохали. Головне, аби самим закоханим було комфортно й легко у спілкуванні один з одним. Героїня нашої статті ніколи не реагувала на стереотипи та критику у свою адресу.

Попри те, що у них з Віктором різниця у віковому плані досягла позначки 29 років, вони широко дивляться в одному направленню по життю, адже Катерина дуже мудра дівчина.

Відомо, що Павлік – артист з багатим життєвим досвідом, адже за своє творче, яскраве життя мав три дружини, які подарували йому дітлахів. Репяхова виявилася четвертою обраницею відомого музичного виконавця.

Віктор Павлік і Катерина Репяхова
Катерина Репяхова та Віктор Павлік

Цікавим є те, що ворожка напророчила Віктору п’ятьох жінок, проте сам співак прагне зупинитися на нинішній коханій і прожити з нею подальше життя. Зіркова пара у забобони та гадання не вірить, тому серйозно не сприймають такі прогнози на майбутнє. Вони успішно будують власний сімейний затишок, мають спільного сина Михася, якому хочуть дати найкраще життя та всі умови для його розвитку. Подружжя не хоче зупинятися на одній дитині й мріють про доньку.

Катерина Репяхова розповіла, яку пісню присвятив чоловік

У своєму Instagram-блозі вона розповіла, який романтичний подарунок зробив їй коханий. Як виявилося, Віктор навіть присвятив Катерині пісню, аби підтримати романтику у стосунках та довести справжність своїх почуттів.

Катерина Репяхова розповіла про подарунок свого чоловіка

Пісня під назвою “Конвалія” – перший музичний подарунок для дружини Катерини. Стало зрозуміло, що для дівчини такі жести уваги дуже важливі, адже до творчості свого чоловіка ставиться із захватом та повагою.

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.