Головна холостячка України Ксенія Мішина розповіла історію імені свого сина: “9 місяців був Данилом”

Ксенія Мішина відома та дуже популярна українська акторка, а з недавніх пір ще й телеведуча. А також перша та досі головна холостячка країни, за яку не проти боротися велика кількість чоловіків.

Мішина успішна, розумна, активна у житті, мудра, вона не боїться висловлювати свої думки та завжди розуміє, що вона робитиме і як. Ксенія все своє життя сама вирішує всі проблеми, які зустрічаються на її шляху, вона ніколи не поступається своїм інтересам і робить своє життя наповненим.

Свою кар’єру Ксенія розпочала у юності, коли ще навчалась в університеті, оскільки тоді Мішина вже знала, що стане мамою, до того ж одиначкою, але це не зламало жінку, вона завзято шукала ролі у кіно й серіалах, ходила на кастинги та знала, що її дитина навіть без батька буде найщасливішою, адже заради неї вона готова перегорнути весь світ.

І справді сила жінки набагато яскравіша, ніж чоловіча, адже всі звикли вважати, що жінки – слабкий рід, але наша завзятість та можливості набагато переганяє чоловічі якості. І такими всемогутніми, нас роблять слабкі чоловіки. На жаль, це правда життя, і зараз дівчатам просто неможливо розраховувати лише на чоловіка. Варто завжди мати своє окреме життя й досягнення.

Тож, Ксенія все життя виховує сина сама, звісно, їй дуже допомагали батьки, і це чудово, бо завдяки цьому у неї був час стати справжньою акторкою та заробляти гроші на життя собі й сину.

Коли жінка вагітніє, вона одразу починає думати, як назвати свою дитину, і поки ще невідомо, буде хлопчик або дівчинка обирає кілька варіантів. Мішина завжди знала, що її сина будуть звати Данило, і все життя вона ходила з цією думкою, але щось після народження сина пішло не так, і про це Ксенія розповіла у сторіс.

“9 місяців в животі він був Данилом. Моя любов до цього імені з дитинства. Але напередодні нашій з сином зустрічі я зрозуміла, що в кожному під’їзді є Даніли. Почала шукати в інеті різні імена. І у квітні якраз іменини Платона. Я побачила ім’я і зрозуміла, що так буде звати мого сина” – розповіла Ксенія.

Сторіс Ксенії

Отже, Платон міг би стати Данилом, але вчасно його мама поміняла свою думку та зрозуміла, що хоче для своєї дитини якесь особливе ім’я.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.