“Не було інших варіантів”: Лілія Ребрик вразила зізнанням, чому насправді вийшла заміж за Андрія Дикого

Знаменита українська акторка телеведуча Лілія Ребрик може похизуватися дійсно ідеальним сімейним життям. Однак, цієї історії кохання могло і не статися.

Тільки-но Лілія Ребрик та Андрій Дикий з’явилися разом на паркеті, у глядачів не виникало жодних сумнівів, що ця пара закохана. Однак, для хореографа та акторки це не було очевидно, аж допоки вони не зустрілися після тренувань та зйомок, коли шоу закінчилося.

Пізніше молоді люди повернулися на паркет вже у якості подружжя, чого не приховували ні від продюсерів, ні від шанувальників. Ця історія здавалася дивовижною, і вона дійсно така, адже у досить короткий період часу зірки з абсолютно незнайомих людей перетворилися у закоханих, які разом пішли по життю і досі щасливі в шлюбі. Їхні танці у домашній обстановці надихають сімейні пари, а красуні-дочки тішать око.

Лілія Ребрик вразила зізнанням, чому вийшла заміж за Андрія Дикого

Лілія Ребрик вперше прокоментувала подружню зраду Дикого
Лілія Ребрик вразила зізнанням, чому вийшла заміж за Андрія Дикого

Однак, цього могло і не статися. Нещодавно Лілія Ребрик дала ексклюзивне інтерв’ю для програми “Життя відомих людей”, в якому зізналася, щоб цей рішучий крок був зроблений здебільшого завдяки Андрію, який взяв за руку свою кохану та повів її по життю.

“Я так довго чекала на Андрія. Тому що це моя людина. Моя від кінчиків волосся. І він розуміє мене, от я тільки подумала і він вже зрозумів. Ми абсолютно не сваримося від того, навіщо на це витрачати час? Ну навіщо? Поставили чайник, прийшов сказав, що ми хочемо одружитися, і я прошу руки… Той чайник щось там кипить. Мама відповіла: “Невже якось могло бути інакше?”. А взагалі знаєте мама що сказала? У нас Ліля така, що вона ще довго може ковмизитися, а він взяв її так і повів по життю. І знаєш, в ньому дійсно є така риса, що він взяв якось і не було ніяких інших варіантів. А типу все, ми живемо, купуємо квартиру, виплачуємо, ми беремо свою, кредит, а потім: а чого чекати, давай підемо сьогодні подамо заяву”

Зараз родина живе на Київщині, має квартиру в столиці та розкішний будинок у передмісті. Старша дочка пари вже має досвід зйомок в кіно, але мріє стати лікарем або ветеринаром. Батьки в усьому підтримують спадкоємиць, адже розуміють, наскільки це важливо для руху у майбутнє.

Схожі статті

А-ля Мадонна: 54-річна Ірина Білик кардинально змінила стиль – насамперед заворожує її зачіска та взуття

Українська співачка Ірина Білик обожнює експериментувати із образами. Чим цього разу здивувала своїх фанів знаменитість? Як змінилася зірка після макіяжу від модного стиліста?

Закохався з першого погляду і кинув дружину: як Оля Полякова змусила Вадима Буряковського зробити вибір

Відома українська співачка Оля Полякова неодноразово розповідала у своїх інтерв'ю про те, як саме зав'язався її роман з майбутнім чоловіком, і також розповідала про свою роль коханки.

Він красивий: Тіна Кароль поділилася рідкісним фото 15-річного сина, який зараз живе не в Україні

Відома українська співачка Тіна Кароль показала шанувальникам, як підріс її 15-річний син Веніамін. Хлопець вже протягом кількох років живе та навчається у Великій Британії.

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.