Брат Віри з “Вороніних” звинувачується у важкому злочині в США: не сценарій для трилера, а реальне життя

Від рідного брата знаменитої російської акторки Катерини Волкової прийшла вельми несподівана та неприємна новина. Що сталося з чоловіком Сполучених Штатах Америки?

Знаменитий серіал російського виробництва “Вороніни” з’явився на українських телеекранах більше 10 років тому і неодноразово транслювався, адже мав велику кількість фанатів. Одна з ведучих акторок сіткому була Катерина Волкова, яка раніше не встигла засвітитися у великих проєктах, тому даний серіал можна назвати найпопулярнішою її роботою.

Брат Катерини Волкової затриманий у США та звинувачується у злочині

Брат Катерини Волкової затриманий у США та звинувачується у злочині

Шоу з’являлося в ефірах навіть після анексії Криму, але пізніше українські телевізійники відмовилися транслювати подальші сезони програми, тож для українців історія Вороніних з часом забулася і стала спогадами. Тим не менш, обличчя головних героїв досі впізнавані. Хоча деяких з них вже немає серед живих.

Тепер же репутація Катерини Волкової проходить через доволі непростий період. Справа в тому, що з’явилася інформація про арешт її рідного брата, який вже багато років проживає разом зі своєю сім’єю Сполучених Штатах Америки. Мова йде про два тяжких злочини. У Штатах розслідування може привести довічного увʼязнення.

Головний акторський склад серіалу "Вороніни"
Брат Катерини Волкової затриманий у США та звинувачується у злочині

Леоніда Волкова затримали, він перебуває під вартою без можливості вийти під заставу. Окружний суд Сомервілла офіційно висунув чоловіку звинувачення по двом статтям. На даний момент Катерина Волкова ніяким чином не коментує інформацію, яка поширюється пресою та утримується від публічних реакцій чи заяв.

Замість неї висловився колега з серіалу, який зіграв її чоловіка Костю Георгій Дронов. Артист підтвердив той факт, що Катерина має брата, а потім поділився думками щодо тривожної новини.

“Думаю, що це взагалі якийсь фейк. Як це прокоментувати, я навіть не знаю. Слово честі, з братом Каті я особисто не знайомий, ми ніколи не перетиналися. Боюся вас розчарувати, але це так”.

А колега Волкової Марина Дюжева, навпаки, здивувалася інформацією про брата. Водночас актриса зазначила, що вони бачилися з Катериною востаннє на постановці, і жодних незвичайних новин від зірки сіткому не надходило.

Схожі статті

Джамала вразила стильними образами для вагітних жінок, яким ось-ось народжувати – красиво та дуже комфортно

Співачка Джамала завжди вражала своїми оригінальними образами. Навіть будучи вагітною на останньому терміні, артистка виглядає неймовірно стильно. Конкуренцію їй може становити лише Лілія Ребрик.

Відмовився від Тіни Кароль після того, як вийшов з нею в люди: 45-річний Дан Балан показав нову дівчину

Відомий молдавський виконавець Дан Балан спростував стосунки з Тіною Кароль вперше за 3 роки, але зробив це одразу після того, як з'явилися новини про нову дівчину.

Мама Камалії у шкіряному костюмі засвітилася на вокзалі: проводила доньку до Англії. Повертати Захура?

Мама найбагатшої співачки України Камалії засвітилася на вокзалі у надзвичайно незвичайному екстравагантному образі, який підкреслював її індивідуальність.

Євген Кошовий чесно розповів, чи зіпсувалися стосунки “Кварталу-95” з Оленою Кравець, яка від них пішла

Олена Кравець вже протягом тривалого часу працює над власними творчими проєктами. Ексколега артистки Євген Кошовий розповів, чи змінились їхні стосунки після, того як Кравець пішла з "Кварталу-95".

Колишня кохана Андрія Данилка розповіла про те, як негарно його покинула: навіть не розмовляли після цього

Знаменита українська акторка Радмила Щеголова, яка колись тісно співпрацювала з Андрієм Данилком вперше розповіла про стосунки з ним та відповіла на питання про роман.

І все-таки четвертого не вистачає: Ребрик зворушила смішним відео з трьома доньками та чоловіком у рожевому

Прекрасна дружна сім'я - троє чудових дочок, мила собачка, але чогось все одно не вистачає. Лілія Ребрик та Андрій Дикий натякнули на четверту дитину.