Їздить в тролейбусі без зіркових забаганок: Джамала розповіла, скільки коштує вартість проїзду в транспорті

Переможниця "Євробачення" у 2016 році, українська співачка кримськотатарського походження Джамала змогла приємно здивувати своїх прихильників. Жінка без зіркових забаганок знає про вартість проїзду в тролейбусах.

Багато сучасних людей, як тільки відчули смак слави починають хворіти на “зіркову” хворобу, демонструючи, всю зверхність у своїй поведінці. Співачка Джамала має чимало здобутків для того, аби пишатися собою та власною самореалізацією.

Жінка відкрита, не боїться простоти, а цього в реаліях нашого часу, на жаль, не вистачає. Нещодавно у своєму Instagram-блозі артистка поділилася відповіддю на питання від підписників про вартість проїзду в громадському транспорті, тролейбусі.

“У Львові – 10, а в тебе?”, – зазначила Джамала.

Співачка Джамала розповіла про ціни в тролейбусі

Жарт це чи популярна музична виконавиця справді може собі дозволити користуватися послугами громадського транспорту достеменно невідомо. Але жінка не боїться публічно виставляти такі відповіді на всю аудиторію й сама світлина була зроблена саме в такому місці, а отже, не бачить в цьому нічого поганого. Справжність у поведінці завжди відчувається.

З початком війни зірка вносить активний внесок до наближення нашої заповітної перемоги. Дає благодійні концерти країнами світу й вилучені кошти відправляє на допомогу ЗСУ. Завжди з теплотою згадує своє життя та юність, яка пройшла в Криму.

Джамала повертається на польські танці
Джамала розповіла про юність в Криму

За словами артистки, вона працювала в сімейному кафе біля моря в Кучур Озені. Це були щасливі, безтурботні роки, які були наповнені різними яскравими барвами.

Легендарну пісню “1944”, яку представила на Євробаченні, жінка повідомила, що присвятила своїй бабусі. Вона завжди чекала, коли Джамала з рідною сестрою приїдуть зі столиці влітку.

Схожі статті

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?