Робота з Єфросиніною, Нікітіним, Потапом: таємниці життя братів Борисенко через 14 років після “Фабрики зірок”

Багато рокiв тому брати Борисенко були на піці своєї популярності, оскільки брали участь у масштабному талант-шоу "Фабрика зірок". Хлопці стали єдиними близнюками за всю історію шоу і можливо саме цей момент став для них поштовхом для побудови неймовірної кар'єри.

14 років тому Братів Борисенко знала вся країна, їхні пісні наспівували всі підлітки та молоді люди, оскільки вони були дуже легкі для сприйняття й заряджали позитивом всіх тих, хто слухав їх. Майже кожна дівчина у той період купувала зошити, календарі, футболки та інші речі з братами. Звісно така ж сама популярність була й в інших учасників, але Борисенко полонили серця мільйонів.

Зараз хлопцям вже по 30 років, і з моменту участі у “Фабриці зірок” їхнє життя дуже змінилося. Тепер вони не гурт “Брати Борисенко” і вже давно не виходили разом на сцену. І цьому дуже сильно сприяло те, що після шоу у хлопців був підписаний контракт з Новим каналом, який, звісно, в багатьох моментах обводив коло пальця співаків. Так, брати на той момент неймовірно гарно заробляли, але могли б і більше, якби не обмеження. А також, у хлопців не було свободи вибору, адже вони були скріплені контрактом з каналом і не мали права робити вибір самостійно.

Та згодом контракт закінчився й брати вирішили не продовжувати співпрацю, й спробувати самостійно розкрутитися, тим паче база хороша. В цей самий період Саші та Вові пропонували співпрацю імениті продюсери Потап і Юрій Нікітін. Але потрапили вони не в найкращий момент, коли хлопці втомилися жити під диктування. Тому, робота з Потапом та Нікітіним не вдалася.

Але зараз Вова працює кріейтором, тобто створює різні реклами й навіть мав один спільний проєкт з Машею Єфросиніною. Це була реклама йогуртів “Активія”. І Маша гарно пам’ятала Володю та розрекламувала його продюсерам.

А ось Саша нині працює монтажером, він може монтувати як відео, так і створює різні програми та ігри. Тож, зараз брати Борисенко не є гуртом та загалом живуть окремими життями й розвиваються у нових напрямах.

Схожі статті

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.

Куди зник завойовник жіночих сердець Олег Винник: “Я бачив цей сон крайніх 10-15 разів”. Подробиці

Відомий співак Олег Винник вийшов на зв'язок та пояснив причину свого тривалого зникнення: де наразі перебуває артист та чим займається весь цей час?

Їх можна зустріти в супермаркеті: Ектор Хіменес-Браво, Катя Осадча, Оля Полякова та інші зірки “з народу”

Далеко не всі знаменитості продовжують вести звичайний образ життя після того, як отримують свою порцію популярності, і все ж таки деякі з них обирають бути з народом.