“Голос бодрячком, хвостик пєстіком”: друг Винника зізнався, як почувається співак на тлі чуток про онкологію

Чоловік Оксани Білозір Роман Недзельський дав ексклюзивний коментар стосовно здоров'я свого зіркового товариша Олега Винника після появи чуток про онкологію.

За офіційною версією Олег Винник знаходиться в Німеччині більше року. Зірка української естради зник з інформаційного простору України після початку повномасштабної війни і з тих пір не спілкувався напряму зі своїми шанувальниками.

Вся правда про зникнення Олега Винника
Роман Недзельський розповів про стан здоров’я Олега Винника

Лише через декілька місяців після зникнення адвокат співака дала офіційне пояснення щодо його поведінки. Мовляв, знаходиться в Німеччині через свою хворобу, І проходить в Європі лікування.

Роман Недзельський розповів про стан здоров’я Олега Винника

Олег Винник приголомшив вчинком
Роман Недзельський розповів про стан здоров’я Олега Винника

Однак, недуга не заважає Олегу передавати автомобілі українським захисникам на передову, а в цьому питанні йому регулярно допомагав Роман Недзельський, який також ділився свіжими кадрами з повелителем вовчиць.

Свій діагноз Олег Винник залишив у секреті. Однак нещодавно блогер Богдан Беспалов поділився інформацією, нібито насправді у артиста онкологія. На тлі чуток про рак Винник не робив жодних заяв, а от його товариш Недзельський дав ексклюзивний коментар, в якому поділився враженнями від останньої зустрічі з зіркою.

“Справа Анатоліча живе та працює на перемогу України. Олег живіший за всіх живих. Тільки з ним розмовляв! Голос бадьорий, хвостик пістєком, не дочекаються, с*ки…”, — написав товариш співака.

Нагадуємо, що до початку повномасштабної війни в Україні Олег Винник був вимушений скасувати декілька концертів, зіславшись на поганий стан здоров’я. Тоді ж виконавець пояснив, що в нього проблеми з горлом і через це він фізично не може дати концерти. Повелитель вовчиць пообіцяв, що його виступи будуть перенесені, а квитки залишаться дійсними. Втім, попереду на українців чекала повномасштабна війна.

Після 24 лютого Олег поділився двома публікаціями на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Одна була присвячена проукраїнській позиції, а інша містила привітання з Великоднем. Через рік артист прийняв рішення видалити останній пост, чим викликав багато інтересу у публіки.

Схожі статті

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.