Тарас Тополя та його гурт “Антитіла” потрапили у ДТП через недоброзичливців: викрутили гайки в авто

Знаменитий український гурт "Антитіла" повідомив про те, що під час гастролей у Франції вони потрапили у ДТП на автомагістралі. Що ж сталося?

Тарас Тополя — один з небагатьох українських артистів, які продемонстрували неймовірну силу духу та героїзм після початку повномасштабної війни в Україні. Зокрема, чоловік одразу рушив на передову, де виконував роль військового рятівника. Так як Тарас має медичну освіту, саме ця посада підходила йому ідеально. Втім, його колеги по гурту, також до нього до єдналися і знаходилися у рядах територіальної оборони. Чоловіки займалися евакуацією військових.

І навіть присутність у гарячих точках не завадила йому займатися творчістю. Наприклад, минулого року зірка зміг похизуватися колаборацією з Едом Шираном.

Антитіла потрапили у ДТП

Група "Антитіла" разом з його керівником вступила в тероборону. Вони зараз виконують основне завдання, це евакуація поранених
Антитіла потрапили у ДТП

Зараз Тарас разом зі своїм гуртом Антитіла активно гастролює світом і виконую благодійну місію. Але навіть у найвіддаленіших точках та маючи найпрекрасніші наміри, на шляху зустрічаються вороги. Нещодавно колектив потрапив у дорожньо-транспортну пригоду на французький автомагістралі. Хлопці не постраждали, але одразу ж дізналися, що до чого. А мова йде про недоброзичливців, які навмисне викрутили гайки на колесі автівки.

До такого висновку молоді люди прийшли за допомогою експерта, який знайшов сліди, які зловмисники залишили під час своєї нечистої роботи. Відповідна інформація з’явилася на офіційній сторінці музичного гурту в соціальній мережі Instagram.

“Коли тобі під час виступу в Парижі викрутили гайки на колесі турового авто. Коли на швидкісному європейському автобані розкачаним колесом повністю зрізало болти, і колесо, відпавши, зависло на гальмівному диску, нарізуючи металеву стружку. Тільки завдяки майстерності водія мікроавтобус з командою в цей момент не перекинувся, і навіть вдало зупинився до подій, які мали б тяжкі наслідки”

Також музиканти поділилися фотографіями самої автівки, яка чудом залишилася цілою і вберегла життя своїх пасажирів. Власне, музичний гурт вважає, що їм вдалося залишитися неушкодженими саме завдяки майстерності їхнього водія, який зміг впоратися з раптовою напастю.

Колектив підозрює у скоєному злочині гостей-росіян у французькому готелі або ж недоброзичливих фанатів їхньої творчості.

Схожі статті

Вікна з квартири колишньої дружини Дзідзьо виходять на маєток Андрія Данилка: як виглядає будинок Сердючки

Співачка Slavia поділилась знімками зі свого вікна, як виявилось, артистці відкривається вигляд на розкішний будинок на Хрещатику, в якому живе Андрій Данилко. Як виглядає квартира знаменитості?

Камалія вразила розкішним образом у мілітарі стилі: ось яку красу проґавив бізнесмен Мохаммад Захур

Камалія, як і більшість українських виконавців, активно долучається до благодійних заходів, що присвячені зборам коштів на потреби ЗСУ. Днями зірка показала ефектний образ на одному з таких вечорів.

Найсильніша людина світу Василь Вірастюк ефектно “перепросив” перед Іво Бобулом: і Потапу теж дісталося

Чоловіки ніяк не можуть залишити конфлікт, що трапився понад 8 років тому. Іво Бобул хоче особистих та щирих вибачень, а Вірастюк не розуміє, чому повинен просити пробачення.

Кароль і Полякова пасуть задніх: Дорофєєва “обскакала” колег та зібрала 6000000 гривень за півтори години

Відома українська співачка Надя Дорофєєва та блогер Міша Лебіга встановили абсолютний рекорд. За півтори години прямого ефіру інфлюенсери зібрали 6 мільйонів гривень.