“Це супроводжується любовʼю”: Сергій Жадан вперше прокоментував довгі поцілунки в губи з Христиною Соловій

Знаменитий український поет Сергій Жадан вперше прокоментував сцену у відеокліпі Христини Соловій, де він зі співачкою довго цілується в губи.

Минулого року знаменита українська виконавиця Христина Соловій на честь свого тридцятиріччя випустила відеокліп на пісню “Юність”. Автором тексту став поет Сергій Жадан, який також знявся і для відеоряду. Зірки у кліпі розіграли знайомство та стосунки пари з великою різницею у віці. У кадрі співачка катається зі своїм бойфрендом на мотоциклі, а також багато цілується.

Христина Соловій показала маму
Сергій Жадан прокоментував свої поцілунки з Христиною Соловій

Саме сцена тривалого поцілунку справила справжній фурор в українському шоу-бізнесі. Втім, Сергій досить довго утримувався від будь-яких коментарів стосовно зйомок і лише приймав компліменти за зроблену роботу.

Сергій Жадан прокоментував свої поцілунки з Христиною Соловій

Після даної сцени в пресі навіть пліткували про можливий роман між поетом та співачкою. Однак, цього не сталося. Христина та Сергій підтримують зв’язок та активно співпрацюють. Цікаво, що при цьому поет одружений, однак це судячи з усього не завадило йому попрацювати над поцілунком.

Сергій Жадан у кліпі Христини Соловій Юність
Сергій Жадан прокоментував свої поцілунки з Христиною Соловій. Сергій Жадан у кліпі Христини Соловій Юність

Нещодавно Сергій Жадан навіть дав ексклюзивний коментар щодо отриманого досвіду. Зокрема, зірка української літератури зізнався, що йому це було дуже цікаво, адже він закоханий у творчість.

“Це доволі швидко знялося. Ну тому що там хороший режисер, і з Христиною, в принципі, розуміли, як це все має бути в кадрі. Вона пояснила, пісня мені подобається. Це знімалося дуже легко і в цьому не було нічого складного. Коли це супроводжує любов до мистецтва і української музики, то знічення відступає”, – підкреслив артист.

Нагадуємо, що раніше Христина Соловій вважалася коханкою свого продюсера Святослава Вакарчука. Однак незабаром музикант та його підопічна розірвали контракт та припинили співробітництво. Після цього виконавці нібито не спілкувалися.

Не дивлячись на доволі не близькі стосунки, вплив Святослава на творчість Христини тим не менш відстежується. Навіть зараз у музиці Христини можна помітити мотиви продюсера.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.