“Танцюю, як в останній раз”: Оля Полякова розповіла, яка неприємність з нею сталася під час знімань кліпу

Яскрава співачка всієї України Оля Полякова повідомила про неприємність, яка сталася під час знімань кліпу. Які перепони спіткали зірку під час її роботи?

Трендові хіти, з мільйонами переглядів на YouTube, нагороди та всесвітня популярність зараз типова для улюблениці всіх українців Олі Полякової. З початком повномасштабного вторгнення, співачка вирішила перекласти наявні пісні, які полюбилися на рідну, українську мову.

Тому, на своїх концертах, ви більше не будете чути музичних виконань в старому супроводі, а тільки нове звучання, з неймовірною інтерпретацією старих треків. Нова пісня “Танцюю, як в останній раз” вже знайшла свій відгук серед слухачів й було вирішено випустити чудову відеороботу в додачу.

Вона називає її своєрідним танцем за життя, що знайомо кожному українцю. Ця історія розповідає нам за переживання жінки складного періоду в стосунках зі своїм коханим. Всі ми стали сильними й здатні попри всі обставини рухатися далі крізь всі негаразди та біль через танець.

Так, Суперблондинка у своєму блозі соціальної мережі Instagram відверто поділилася казусними моментами, які стали на перепоні при праці над відеокліпом. Виявилося, що знімання тривали аж цілих 19 годин, аби в результаті глядач побачив гідну загальну картину. Також кадри однієї з чотирьох локацій не потрапили до кліпу, що неабияк засмучує, адже хочеться побачити абсолютно все. І найголовніше – випадок, що коштував здоров’я зірці. Під час знімань Оля забила собі руку, проте зараз з нею все добре, а про травмування лише згадує.

Оля Полякова розповіла про травмування під час знімань кліпу

Завжди цікаво зазирнути за лаштунки та побачити все своїми очима, як створюються подібні шедеври. Тому, Оля Полякова вирішила поділитися цікавинками зі свого творчого життя.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?