“Виступає він, а презентацію роблю я”: нова дівчина Остапчука Катерина Полтавська працює за нього – це зручно

Обраниця Володимира Остапчука Катерина Полтавська не боїться демонструвати на показ публіці свої стосунки з коханим. У пари панує справжня ідилія й дівчина навіть допомагає йому в роботі.

Різниця у віці, осудження незнайомих людей, хейт чи скандальне минуле – ніколи не створять перепон на шляху до справжнього щастя та гармонії у стосунках. Телеведучого Володимира Остапчука можна сміливо назвати чоловіка з багатим життєвим досвідом.

Колишні два шлюби, важкі розлучення, поділ майна, розлука з дітьми – все це неодноразово нагадує йому за те, що пережив у своєму житті. Нова, 22-річна дівчина шоумена Катерина Полтавська розповідає, що справді, Володимир наробив чимало помилок за період своєї активної діяльності. Проте вона, як любляча жінка не засуджує його, адже люди виправляються, дорослішають і стають мудрішими.

Катерина Полтавська та Володимир Остапчук

Сам Остапчук стверджує, що спочатку різниця у віці з Катериною його бентежила, але потім він зрозумів, що вона розумніша за всіх тих, кого взагалі знав.

Катерина Полтавська допомагає Остапчуку з роботою

Так, у своєму Instagram-блозі Катерина показує цікаву картину, як допомагає робити презентацію своєму коханому. Зазначила, що його чекає виступ, а от в додаток до нього, треба зробити презентування цього у вигляді слайдів. Проте дівчина чудово впоралася зі своїм завданням, а сам Остапчук гідно представився на публічному заході.

Катерина Полтавська показала, як допомагає Володимиру Остапчуку в роботі

Як виявилося, Володимиру пощастило взяти участь в одному з бізнес-форумів в Братиславі, де розповів про свій досвід користування криптою, як бред-амбасадор однієї з найбільших криптобірж у Європі. Подякував організаторам за запрошення й окремо за благодійне спрямування цього бізнес-заходу.

Схожі статті

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?

Ведуча ТСН Наталія Островська розповіла, чому у чоловіків раптом зник до неї інтерес: все змінила одна подія

Знаменита українська телеведуча Наталія Островська розповіла, як сильно змінилася її аудиторія. За її словами, здебільшого зник інтерес у чоловіків.