Андрій Данилко публічно обурився щодо скандалу навколо Євробачення: “Чому є Alyona Alyona, а не Руслана?”

Андрій Данилко дав ексклюзивний коментар стосовно скандалу, який розгорівся навколо Євробачення у Ліверпулі. Співак публічно підтримав Руслану Лижичко.

Як відомо, у зв’язку з повномасштабної війною в Україні неможливо провести Євробачення, хоча за правилами пісенного конкурсу, він має відбутися саме у країні переможця минулого року. Українці були готові приймати іноземних гостей у Львові, однак рішення було прийнято на користь Ліверпуля.

Андрій Данилко обурився щодо скандалу навколо Євробачення

Руслана Лижичко показалася в обіймах імпозантного чоловіка
Андрій Данилко обурився щодо скандалу навколо Євробачення

Втім, організація все одно лежить на плечах українців. Не так давно стали відомі імена виконавців, які у перервах між виступами учасників будуть розважати гостей. Серед них Тіна Кароль, Марія Яремчук, Jamala, Alyona Alyona та інші артисти.

Натомість переможницю Євробачення Руслану Лижичко виступати у Великобританії не запросили. Сама артистка жодним чином не відреагувала на дану грубість і не піднімала конфлікт. Тим не менш, замість неї це зробили інші люди, які обурилися подібною поведінкою та не розуміють, чому артистка, яка принесла перемогу Україні навіть не отримала можливості заспівати на концерті.

Нещодавно до скандалу доєднався і Андрій Данилко, який також колись боровся за перемогу на Євробаченні, і зайняв друге місце. Зокрема, виконавець ролі Вєрки Сердючки також обурений і не розуміє логіки, за якою організатори керувалися.

“Я не розумію, як проходив цей відбір. Принцип який? При всій повазі. Я не розумію, чому є alyona alyona, а немає Руслани? Повинна бути якась схема. Хоча, як на мене, хай усі беруть участь”, –заявив артист.

Андрій Данилко поділився думкою, що участь артистів, які не мають жодного відношення до даного заходу виглядає доволі дивно. Втім, відомо, що Руслана все ж таки з’явиться у Ліверпулі, але у заходах, які пов’язані з конкурсом.

“Вони ж не можуть одне і те ж показувати щороку…”, – сказав він.

Також зірка додав, що свого часу його також не запросили виступати на сцені. Сталося це 2017 року після перемоги Джамали. Тоді артист також не розумів принципу, за яким відбулася організація.

Нагадуємо, що Євробачення в Ліверпулі влаштовує Суспільне, яке за декілька років вже встигла потрапити у декілька гучних скандалів у звʼязку з конкурсом.

Схожі статті

“Симуляція, в яку ми самі вірили” – Маша Єфросиніна розповіла про дружбу з Притулою та Горбуновим

У нещодавньому інтерв'ю Маша Єфросиніна розповіла про дружбу із зірковими колегами Сергієм Притулою та Юрієм Горбуновим. Як виявилось, спілкування з одним із шоуменів завершилось особистою образою.

23-річна дружина Остапчука Полтавська вже має план на випадок розлучення: “Чоловіки не завжди назавжди”

Молода дружина Володимира Остапчука розкрила своє ставлення до фінансового утримання в стосунках. Чим займається Полтавська, аби не залежати від зіркового чоловіка?

Він пішов від дружини, вона стала коханкою: Соловій та Вакарчук вперше розповіли про свої стосунки

Христина Соловій та Святослав Вакарчук завжди дотримувалися однакової політики стосовно спілкування з пресою: жодних деталей щодо особистого життя.