Скільки коштують страви в ресторанах Ектора Хіменеса-Браво, Вови Ярославського та Клопотенка: мітять на Мішлен

Проект "МастерШеф" неможливо уявити без суддів, які отримали шалену популярність після зйомок. Також чимало колишніх учасників пішли по їхнім стопам і відкрили власні заклади харчування.

Ледь не щодня в Україні відкриваються нові ресторани та кафе. Власниками деяких із них є бізнесмени, а деякі заклади — це успішний стартап звичайних людей. Кухня жодного ресторану не обійдеться без шеф-кухаря, який організовує всю роботу. Іноді вони переростають свої посади, та відкривають власні заклади. Так, наприклад, Ектор Хіменес-Браво та Володимир Ярославський, які більш відомі завдяки шоу “МастерШеф”, являється власниками ресторанів. Також один із найбільш яскравих учасників та реформаторів харчування в українських школах Євген Клопотенко відкрив власний заклад харчування.

Ектор Хіменес-Браво

Головний суддя “МастерШеф” є власником ресторану під назвою BAO Casual. Цей заклад знаходиться як у Києві, так і у Львові. Ресторан Ектора спеціалізується на сучасній китайській кухні. Асортимент страв просто вражає. Кожен відвідувач точно знайде щось для себе, оскільки в меню безліч позицій: роли, закуски, дімсами (страви, які подають разом із чаєм), салати, супи, м’ясо, морепродукти, локшина та десерти. Цікаво, що попри свою екзотичність, цінова політика страв доволі непогана.

Ресторан Ектора
Ресторан Ектора

Наприклад, найдорожчою позицією в меню є “Традиційна качка по-пекінськи від Ектора”, і коштує вона 1399 гривень. Це не частина качки, а ціла птиця, яка подається з овочами, червоною та чорною ікрою. Однак, це єдина страва, вартість якої більше тисячі гривень. В середньому, нормально поїсти в ресторані Ектора можна за 500 гривень. Найдешевша страва тут коштує всього лише 69 гривень.

Володимир Ярославський

Не менш відомий суддя “МастерШеф” відкрив власний ресторан під назвою “Lucky restaurant”. Асортимент страв у Ярославського не менше, аніж в Ектора. Страви поділені на різні категорії: сніданки, здорові страви, м’ясні, рибні, супи, пасти та багато інших. В Lucky restaurant ціни середні. Наприклад, найдорожча позиція в меню — це Сицилійський восьминіг, який коштує 1280 гривень. А от найдешевша страва — картопля фрі за 165 гривень. Пообідати в ресторані Володимира Ярославського цілком можливо в межах 600 гривень.

Ресторан Вододимира Ярославського
Ресторан Вододимира Ярославського

Євген Клопотенко

Концепція закладу Євгена дещо відрізняється від двох попередніх. Називається ресторан “Інші”, і знаходиться у Львові. Його фішка в наявності двох меню. Меню №1 — звичайне, а меню №2 містить виключно безкоштовні страви. За словами Клопотенка, цей заклад створено для тих, хто не має змоги оплатити собі їжу. До безкоштовного набору входить основна страва, салат та горнятко кави.

Євген Клопотенко біля свого ресторану
Євген Клопотенко біля свого ресторану

Загалом, в меню ви не знайдете страву, дорожчу за 300 гривень. Найбільше коштує смажена яловичина із з товчанкою та вишневим соусом і форель зі шпинатом, вартість яких становить 295 гривень. А от найбюджетнішою стравою є сало зі спеціями та цибулею за 95 гривень.

Схожі статті

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.

Марічка Падалко перевірила, чим Клопотенко годує українських школярів: “Забрав в наших дітей цукор і сіль”

Навколо нового меню для українських школярів точаться запеклі баталії. Одні підтримують новаторство, інші категорично проти. Хто правий, перевіряла Марічка Падалко.

Олександр Пономарьов повідомив про поповнення в сім’ї розповів про свої емоції: “Я її показую вперше”

Співак Олександр Пономарьов дав онлайн-інтерв'ю, де вперше показав шанувальникам свого малюка, який лиш нещодавно з'явився у нього. Артист не стримував емоцій в ефірі.