Дає концерти в Америці, а про Україну забула? Зникла Катерина Кухар анонсувала новий виступ за кордоном

Відома прима-балерина України Катерина Кухар з початком повномасштабної війни знаходиться в Південній Америці й навіть анонсувала нові концерти. Чи планує повертатися на рідну землю?

Багато українських зірок вимушені покинути свої домівки, успішну кар’єру на Батьківщині заради своєї безпеки та безпеки близьких. Катерина Кухар не виключення. Відомо, що танцюристка знадиться за кордоном, але за Україну не забуває.

Зірка веде власні соціальні мережі, де закликає згадувати, що в країні продовжується війна та не розслаблятися. Зазначила, що весь світ повинен знати про те, що відбувається на території України. Балерина додала, завдяки тому, що добрі, небайдужі люди говорять за це, ми ще більше поширюємо цю інформацію, чим вона продовжує займатися, перебуваючи в Південній Америці.

Катерина Кухар:
Катерина Кухар анонсувала новий виступ за кордоном

Користувачі мережі дякують за такі слова та позицію Кухар, а деякі навпаки невдоволені, що так говорить жінка, яка перебуває зовсім в іншому куточку від дому, за кордоном.

Катерина Кухар анонсувала новий виступ

Так, у своєму Instagram-блозі Катерина Кухар змогла анонсувати новий виступ в Америці, який впевнена запам’ятається глядачам надовго. На відео, жінка чуттєво виконала танець зі своїм партнером, коханим чоловіком – Олександром Стояновим. Танцювальний концерт відбудеться вже цієї неділі, 30 квітня 2023 року.

Додала, що вона безмежно щаслива подарувати американським глядачам справжній український дух, силу та можливість побачити це крізь призму балету, який в українській культурі вважають неймовірною Жемчужиною.

“Лісова пісня” розкаже про чуттєву історію кохання, яка наповнена містикою з однієї сторони та протистояння світу людей з природою, з іншої. Тому, вона впевнена, що казка про кохання Мавки та Лукаша знайде відгук у серцях кожного.

Як бачимо, прима-балерина з ніжністю та великим захоплення прагне поширити культуру України за кордоном, не забуваючи про неї. Всі з нетерпінням чекають на її повернення додому зі своїми виступами на рідній землі.

Схожі статті

23-річна дружина Остапчука Полтавська вже має план на випадок розлучення: “Чоловіки не завжди назавжди”

Молода дружина Володимира Остапчука розкрила своє ставлення до фінансового утримання в стосунках. Чим займається Полтавська, аби не залежати від зіркового чоловіка?

Він пішов від дружини, вона стала коханкою: Соловій та Вакарчук вперше розповіли про свої стосунки

Христина Соловій та Святослав Вакарчук завжди дотримувалися однакової політики стосовно спілкування з пресою: жодних деталей щодо особистого життя.

Без допомоги професійного стиліста: друга колишня Мурата Налчаджиоглу сама зробила собі зачіску і макіяж

Колишній чоловік Ані Лорак – турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу будує нові стосунки з моделлю. А чим у цей час займається його колишня друга дружина – візажистка Лілія Реус?

тало відомо, як насправді діти Павліка ставляться до його четвертої дружини – чесна відповідь Репяхової

Український співак Віктор Павлік одружений вчетверте. Від кожної жінки в артиста народилося по одній дитині. Які стосунки між дітьми артиста та чи спілкуються вони з його молодою амбітною дружиною?