“Не все так однозначно”: Ігор Кондратюк зізнався, як Оксана Марченко проявила свою натуру до публічної зради

Знаменитий український продюсер Ігор Кондратюк дав гумористичний коментар на рахунок того, чи помічав він за Оксаною Марченко про російську позицію раніше.

Ще 10 років тому Ігор Кондратюк та Оксана Марченко вважалися зірковими друзями. Однак, після 2014-го продюсер відхрестився від своєї товаришки, а пізніше взагалі заявив, що вони ніколи не дружили, а спілкування обмежувалося чаювання за кулісами.

Зараз Ігор говорить про свою колишню колегу доволі відкрито, адже питань про неї не уникнути. Нагадуємо, що Оксана Марченко втекла з території України через Білорусь за 6 днів до повномасштабного вторгнення, а з’явилася в інформаційному просторі і лише після новини про арешт Віктора Медведчука.

Ігор Кондратюк зізнався, як Оксана Марченко проявила свою натуру

Ігор Кондратюк
Ігор Кондратюк зізнався, як Оксана Марченко проявила свою натуру

Нещодавно Ігор Кондратюк завітав до гумористів на шоу “Stand up battle club”. Під час розмови з комірками Ігор Кондратюк пригадав, як саме можна було зрозуміти справжню позицію телеведучої. Адже уся складність полягала у тому, що Оксана Марченко була фанаткою українізації і здебільшого проявляла патріотичні погляди.

“З телеведучою Оксаною Марченко знайомий та з мабуть якоюсь другою Оксаною Марченко. Хто може сказати, що з людиною відбудеться за певних обставин? Ніхто. Я вже розповідав у двох інтерв’ю, я можу розповісти вам про два випадки, не те, що усе не так однозначно, а що важко було розпізнати траєкторію польоту Оксани Марченко над Україною. Наприклад, вона якось робила мені зауваження, що я розмовляв з росіянкою російською мовою. Це такий сюр, і батько Оксани Марченко завжди ходив у українській сорочці, вишиванці. Як то кажуть, нічого не передвіщувало. Передвіщувало, тільки те, що вона вийшла заміж за Віктора Медведчука – хлопця, який мав печальну біографію вже тоді. Це, звісно, був такий дзвіночок”

Ігор Кондратюк зізнався, як Оксана Марченко проявила свою натуру

Нагадуємо, що з минулого року влада України намагається конфіскувати майно Оксани Марченко, однак телеведуча найняла величезну команду юристів, які боряться за кожну гривню зірки. Після обміну, в результаті якого Віктор Медведчук потрапив в російську федерацію зіркова родина не дає жодних публічних коментарів.

Схожі статті

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?

Фіналістка “Холостяка” Яна Соломко вдруге вийшла заміж та поділилася кадрами зі свята: знову дружина

Знаменита співачка Яна Соломко, яка не так давно оскандалилася в Україні через свою позицію, знову вийшла заміж. Ексклюзивними кадрами з торжества вона поділилася 27 березня.

“Дика Ребрик у строю”: 42-річна Лілія Ребрик сміливо продемонструвала себе в боді після третіх пологів

15 березня 2024 року ведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю доньку, а вже за два тижні з'явилася на фото в ефектному образі, що підкреслює фігуру.

Нова коханка Мурата Налчаджиоглу виклала в мережу нові спільні фото: вже вивів у світ, як нову дружину

Ще кілька місяців тому турецький бізнесмен Мурат Налчаджіоглу з'являвся на публічних заходах і освідчувався зовсім іншій жінці. Все дуже круто змінилося.