“Дорухався до Монатіка”: Ігор Кондратюк засудив чоловіка, який пізніше став популярним – не сольний артист

В професіоналізмі та чесній думці продюсера, шоумена, телеведучого Ігоря Кондратюка українські слухачі та артисти-початківці ніколи не сумнівалися. Проте одного разу чоловік все ж помилився.

Шоу, до яких став причетним у свої часи герой нашого матеріалу, дарували багато років посмішку та незабутні враження. “Караоке на майдані”, суддівство в різних талант-проєктах доводили, що цей чоловік має правильний погляд та експертну думку для “зчитування” майбутніх зірок. Проте, як виявилося пізніше, навіть такі професіонали здатні помилятися.

Ігор Кондратюк вперше розповів, хто може замінити Кузьму на проєкті
Ігор Кондратюк засудив чоловіка, який пізніше став популярним

Мова йде про суддівство на вокальному проєкті телеканалу СТБ “X-Фактор” у 2012 році, де Ігор Кондратюк з колегою, співаком Серьогою засудили тоді ще менш відомого молодого виконавця Дмитра Монатіка. У новому стрімі, Кондратюк пояснив, як все було з його боку і чи не жалкує, що так висловлювався про майбутню зірку, якого зараз знає вся Україна й не тільки.

За словами продюсера, Монатік виступав в дуеті, коли був в прямих ефірах з іншим виконавцем, тому він не бачив його солістом. Також додав, що не гірше про нього висловився Серьога, але в результаті дівчата, які працювали редакторами вокального шоу сказали, щоб його взяли до проєкту.

“Монатік виступав в дуеті з екс-солістом гурту “4 короля”, я просто не бачив його солістом. Не гірше про нього сказав Серьога – великий вокаліст сучасності. Дівчата-редактори сказали, що він вміє рухатися й от, дорухався до Монатіка “, – зазначив Кондратюк.

Діма Монатік
Дмитро Монатік

Всі ми ладні помилятися, але необхідно навчитися визнавати свої помилки та дивитися правді в очі. Дмитро Монатік дійсно гідний похвали, адже зміг досягти неабиякого успіху тоді, коли судді в нього не повірили.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.