Тролінг, а не співчуття? Влад Яма обурив мережу своїм дописом, де просить Україну триматися, а сам у безпеці

Відомий хореограф Влад Яма нещодавно отримав нову порцію невдоволених коментарів в соціальній мережі. Обурення викликав допис зірки, пов'язаний з подіями в Умані.

З початком повномасштабного вторгнення повелитель танцю отримує багато гнівних повідомлень від українців. Насправді дивуватися немає чому, адже його зіркова родина відразу покинула країну, коли ще не заборонили виїзд чоловікам.

Стало відомо, що наразі Яма перебуває з дружиною Ліліаною та синочком за кордоном, в США. І хоч намагається всіма зусиллями допомагати Україні коштами, від невдоволення з боку його аудиторії це не рятує. Зараз проводить благодійні майстер-класи й сподівається зробити їх більше в інших штатах.

Влад Яма та його дружина Ліліана стануть батьками вдруге
Влад Яма та його дружина Ліліана

Після подій в Умані 28 квітня, відомі особистості нашої країни почали поширювати дописи з підтримкою всім постраждалим. Влад Яма нібито теж не захотів стояти осторонь й запостив архівну світлину, яка геть не на тему війни, з підписом: “Тримаємося”. В коментарях обурені користувачі не змогли промовчати:

“Тримайтеся міцно. В Америці зараз, чи не найважчі часи.
Це такий стьоб?
Місту Умань передаєте підтримку?”, – зазначають в коментарях підписники.

Але найцікавіше сталося згодом, коли Влад Яма вирішив публічно виправдатися та пояснити, що насправді мав на увазі й чому фото не має ніякого відношення до події.

За словами танцівника, він поширив світлину без певного натяку та прихованого змісту, адже нерідко буває, що і світлина, і підпис до неї стосується лише людини, яка безперечно її запостила. Тому, він сподівається, що все незабаром закінчиться.

Кожен ладен свідомо робити свій вибір і Влад Яма давно його зробив. Інколи краще багато разів продумувати, яку інформацію та світлину збираємося поширювати, аби не отримати критику, хейт та нерозуміння від своєї аудиторії.

Схожі статті

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.

Коли королева вже не ти: Каменських, Таюне, Мейхер – зірки, які назавжди втратили колишню популярність

Ще два роки тому вони були на піку популярності та користувалися безмежним коханням багатомільйонної аудиторії шанувальників, які не пропускали жодного концерту..