Злата Огнєвіч повідомила про форс-мажор під час дороги в Мексику – полетіла на весілля до учасника Холостячки?

Співачка Злата Огнєвіч досі залишається бажаною холостячкою країни, яка ще не отримала той самий подарунок долі. Проте має прекрасних друзів, яких зустріла завдяки проєкту.

Instagram-блог героїні відомого проєкту “Холостячка” Злати Огнєвіч може багато розповісти ексклюзивної інформації про нинішнє життя зірки. Нещодавно артистка повідомила про труднощі, які виникли під час перельоту до Мексики й зазначила, що летить на весілля.

Злата Огнєвіч
Злата Огнєвіч

Підписники відразу здогадалися, що імовірніше за все, мова йде про довгоочікуваний розкішний розпис учасника шоу Андрія Хветкевича, який Злата анонсувала ще наприкінці цієї зими.

Андрій оголосив про заручини з хлопцем і зізнався, що довгий час замислювався, що дівчата насправді йому не подобаються. Тому, протягом останнього року збагнув про те, хто він є насправді.

Чоловік не очікував, що отримає таку підтримку від своєї аудиторії та від самої Злати, яка знаходиться з ним в дружніх, теплих відносинах. Також холостячка пообіцяла все дійство ексклюзивно показати у своєму Instagram-блозі.

Злата Огнєвіч повідомила про форс-мажор під час дороги в Мексику

Не обійшлося без пригод та неприємностей, які спіткали артистку. Злата розповіла, які труднощі довелося пережити під час поїздки.

“Я в аеропорту Мадрида, пересадка наша тривали 5 годин. До цього ми з України виїхали потягом нічним Київ-Відень і хотіли б далі вийти в Будапешті, але невчасно все сталося і ми за 10 хвилин встигли прибігти на місцевий Інтерсіті в Угорщині, який нас довіз до аеропорту Будапешту. Звідти ми прилетіли до Мадриду, тут очікування і нарешті мене чекає трансатлантичний переліт до Мексики”, – повідомила Злата.

Злата Огнєвіч повідомила про форс-мажор під час дороги в Мексику

Також додала, що про Мексику вона знає тільки з кіно, відеороликів блогерів на YouTube та з уроків географії в школі. Тому, для неї ця подорож стане по-справжньому особливою та цікавою. Попереду її очікували 10 годин хмар, книг, кіно, музики та сну.

Схожі статті

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.