Знайшлася колишня дружина Арсена Мірзояна, яка залишилась з двома синами одна: українка харизматичної краси

На жаль, не кожен шлюб здатен витримати випробування часом та сімейними буднями. Нерідко навіть найміцніші стосунки можуть прийти до логічного завершення.

В українському шоу-бізнесі є чимало зіркових пар, які давно стали еталонами для мільйонів людей. Дуже часто їх ставлять як приклад ідеальної сім’ї. Одним із таких зіркових подружжів є співак Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко. Втім, не багато людей знають, що у чоловіка була інша кохана, задовго до нинішньої дружини. Після розлучення із зірковим чоловіком жінка зникла з радарів журналістів та прихильників.

Чому закохані розірвали стосунки?

Ні Анна, ні Арсен не називають конкретних причин розставання. Втім, прихильники співака переконані, що саме Тоня Матвієнко розлучила подружжя. Така думка існує через те, що Арсен та Тоня разом брали участь в пісенному проекті “Голос країни”. Саме на знімальному майданчику майбутні закохані познайомились і боролись за перемогу. Тоді між ними несподівано спалахнула пристрасть.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко
Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко

Втім, Арсен та Анна розійшлись не одразу після проекту, а через майже два роки. За той час, що екс-подружжя жило разом, у них народилося двоє синів — Артем та Влад. Після розлучення вони залишились разом із мамою в Запоріжжі. Попри це, співак доволі часто бачиться зі своїми дітьми, і навіть бере їх на відпочинок із новою дружиною.

Чим зараз займається екс-дружина Армена Мірзояна Анна Мірзоян?

Дівчина періодично публікує подробиці свого життя на сторінку в Instagram. Судячи зі світлин Анни, вона доволі часто подорожує. Однак, екс-дружина співака не вказує свою геолокацію. Здебільшого, вона відпочиває на природі: в лісі або горах.

Крім цього, Анна Мірзоян працює в Запорізькому театрі танцю. Вона нерідко викладає відео з тренувань або виступів з театру на своїй сторінці у Фейсбук.

Схожі статті

Він красивий: Тіна Кароль поділилася рідкісним фото 15-річного сина, який зараз живе не в Україні

Відома українська співачка Тіна Кароль показала шанувальникам, як підріс її 15-річний син Веніамін. Хлопець вже протягом кількох років живе та навчається у Великій Британії.

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.