Коли в родині Тіни Кароль сталося поповнення і хто батько дитини? Поп-діва показала, що вона найщасливіша мама

Тіна Кароль відома українська співачка, яка є неймовірно популярною авторкою власних пісень, артисткою з унікальним тембром голосу та вважається справжньою дівою українського шоу-бізнесу.

Окрім того, що Кароль є співачкою, вона в першу чергу ще і є мамою, і цей статус є найголовнішим для неї. Та й загалом у кожної жінки є певні критерії щастя, і вважається, що істинно щаслива жінка це та, яка створила родину, народила дітей, а також має улюблену справу по життю. Тобто, для абсолютної гармонії жінці потрібно реалізувати себе, кохати й бути коханою, та виховувати дітей. Та загалом у кожної людини свої потреби й своє розуміння щастя. Тому, всі ми проживаємо різні життя.

Тіна Кароль з сином Веніаміном
Тіна Кароль з сином Веніаміно

Наприклад, Тіна спочатку вирішила робити кар’єру, а потім вже будувати сім’ю, адже заміж вона вийшла вже маючи ім’я. І до того ж її чоловіком став продюсер, тобто людина з медіасфери. І варто сказати, що Кароль довго намагалася завоювати його увагу. Але спочатку відомий продюсер Євген Огір розцінював Тіну лише як підопічну. Та згодом чоловік просто в моменті зізнався їй у своїх почуттях і покликав заміж.

Для юної артистки це була щаслива зимова казка, адже  вона довго чекала від нього взаємності. І отримала бажане взимку. Саме в цю пору року, після новорічних свят молодята зіграли весілля на Мальдівах.

А згодом у Євгена і Тіни з’явився син, якого вони назвали Веніаміном. Саме тоді поп-діва відчула себе найщасливішою жінкою у світі, адже у неї є три кити жіночого повноцінного щастя. Але вже багато років співачка сама виховує Веню, адже її чоловік пішов з життя через онкологію. І з того часу Тіна не може підпустити до себе жодного чоловіка на рівні почуттів.

Тіна Кароль з сином Веніаміном
Тіна Кароль з сином

З сином в артистки дуже дружні відносини, адже в їхній родині панує довіра та взаємоповага. Кароль не багато чого забороняє синові, адже вважає, чим більше заборон, тим більше порушень. Зараз Веня вже дорослий та самостійний хлопець, який може легко захистити свою маму в будь-яких ситуаціях.

Схожі статті

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?

Фіналістка “Холостяка” Яна Соломко вдруге вийшла заміж та поділилася кадрами зі свята: знову дружина

Знаменита співачка Яна Соломко, яка не так давно оскандалилася в Україні через свою позицію, знову вийшла заміж. Ексклюзивними кадрами з торжества вона поділилася 27 березня.

“Дика Ребрик у строю”: 42-річна Лілія Ребрик сміливо продемонструвала себе в боді після третіх пологів

15 березня 2024 року ведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю доньку, а вже за два тижні з'явилася на фото в ефектному образі, що підкреслює фігуру.

Нова коханка Мурата Налчаджиоглу виклала в мережу нові спільні фото: вже вивів у світ, як нову дружину

Ще кілька місяців тому турецький бізнесмен Мурат Налчаджіоглу з'являвся на публічних заходах і освідчувався зовсім іншій жінці. Все дуже круто змінилося.

У Потапа роман із колишньою дружиною Позитива? В мережі розповіли, що стало причиною “паузи” з Каменських

Впродовж двох років в мережі ходять чутки про те, що нібито Потап та Настя Каменських розлучаються. Зірки навідріз заперечують подібні новини.

29-річній дружині Віктора Павліка знову робитимуть операцію: вже зробила собі красивий ніс та підборіддя

Четверта дружина Віктора Павліка блогерка Катерина Репяхова повідомила, що за два дні лягає на нову операцію. Вже тривають останні приготування.