Олег Винник може розпочати англомовну кар’єру в Німеччині: повернення повелителя вовчиць в Україну не чекати?

Віддані фанати, справжні "вовчиці", які знають кожний хіт улюбленого виконавця Олега Винника чекають на повернення свого кумира на українську сцену. Проте нові, цікаві факти дещо збентежили публіку.

Після коментарів хорошого друга, військовослужбовця Романа Недзельського про імовірне повернення Олега Винника, віддані прихильники творчості змогли заспокоїтися та видихнути. Чоловік розповів, що Винник лікується від наслідків поширеного вірусу COVID-19, тому перебуває в Німеччині. Але повернеться в Україну, адже тут у нього залишилася студія та могили його батьків.

Проте нещодавно нова інформація в мережі знову викликає неабиякі сумніви щодо роботи “повелителя вовчиць” у світі українського шоу-бізнесу. Зірку запідозрили в обмані й що він збирається розпочати англомовну кар’єру.

Стало відомо, як почувається Олег Винник
Олег Винник може розпочати англомовну кар’єру в Німеччині

Продюсер Олега Олександр Горбенко заявив, що він має всі права на використання композицій свого підлеглого і сам бренд Oleh Vynnyk. З таким зізнанням він виступив, коли дізнався, що Винник нібито не планує повертатися до України.

В цей час сам артист започаткував нове ім’я, бренд під яким можна гастролювати в Німеччині – Olegg Vynnyk. Тобто одна ремарка в літері дозволить співаку уникнути порушення умов, які прописані в контракті зі своїм продюсером. Про цей нюанс розповів блогер Богдан Беспалов у відео, яке зняв для свого YouTube-каналу.

На його думку, таким чином Олег Винник планував розпочати англомовну кар’єру співака в Німеччині під новим псевдонімом, не порушуючи, ніяких умов контракту. Тим самим намагався себе підстрахувати. Блогер додав, що скоріше за все, кошти за скасовані концерти, українцям повертати не збираються.

Схожі статті

Три смужки та рюші: Тіна Кароль засвітилася у сукні за 64 тисячі гривень – “За таке навіть 10 не віддала б”

У Мережі озвучили вартість одного з останніх сценічних нарядів Тіни Кароль – білу сукню з мінімальною витратою тканини. За що артистка сплачує такі гроші? Є причина.

Катя Осадча та Юрій Горбунов вразили кадрами свого затишного двору – фасад весь в зелені та зона барбекю

Катя Осадча та Юрій Горбунов, які всі свята просиділи вдома, поділилися ексклюзивними фотографіями, на яких показали інтер'єр свого особняка всередині, незвичайний фасад зовні та зону відпочинку.

Перший чоловік Сніжани Єгорової – повна її протилежність: у цьому священника і не впізнати Семена Горова

Перший чоловік Сніжани Єгорової Семен Горов змінив імідж, підписники фотоблогу такого не очікували. Як зараз виглядає та чим займається відомий український режисер?

43-річна Тоня Матвієнко сказала, чому її старша донька від першого шлюбу більше не живе з нею: “Не вистачає”

Відома співачка Тоня Матвієнко зізналася, чому її 25-річна донька відмовилася проживати в одному будинку з матір'ю, вітчимом та маленькою сестричкою.

Не зрадів: колишній Могилевської відреагував на її рішення вдочерити двох дітей – “Розпорядилася доля”

Колись, відома артистка Наталія Могилевська зустрічалася з продюсером Олександром Ягольником. На жаль, стосунки пари не привели до вічного шлюбу.

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?