Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан стала обличчям бренду колишнього Михайла Заливака: не розійшлися?

Пара Михайла Заливако та Анни Богдан входила в історію, тих хто зберіг свої стосунки після проєкту, але, на жаль, й ця любовна лінія обірвалася. Проте дівчина залишається обличчям бренду Заливако.

Після закінчення проєкту парі вдалося побути щасливими хоч деякий час, будувати спільні плани на майбутнє. Закохані мріяли про весілля та спільних трьох нащадків, але не судилося. Влітку 2022 року Анна повідомила – вони не разом. Війна призвела до розпаду багатьох міцних союзів й наші герої не виключення.

Михайло Заливако та Анна Богдан
Михайло Заливако та Анна Богдан

Михайло Заливако після цього довго не з’являвся в соціальних мережах й не давав про себе знати. Тому, залишалося великою таємницею, як він живе, чим займається, як пережив розставання з коханою.

Проте всі події пов’язані з війною привели Михайла на шлях добрих справ й тепер він активно займається волонтерською діяльністю. Стало відомо й те, що під час однієї з поїздок за кордон, Заливако випустив свою лінійку одягу й зараз він власник бренду – Something Cool. Він контролює процес виробництва, обирає матеріали для пошиття та постійно моніторить модні тенденції, аби продавати якісний товар на рівні з часом.

Цікавий і той факт, що головним обличчям, як не дивно, але стала колишня дівчина Михайла Заливако Анна Богдан. Адже саме її постать видніється, що не на кожній світлині показу нової колекції. Прихильники досить довго сподівалися на возз’єднання пари, але цього так і не сталося.

Бренд Михайла Заливако направлений на більш сучасний, молодіжний лад. Ви можете придбати яскравий спортивний одяг, як для себе, так і для другої половинки, адже парні луки завжди залишаються в трендах.

Тільки улюблена справа життя ладна повернути нас до перебування в такій реальності. Відкриття власного бізнесу, волонтерство та щоденна рутина допомагає вірити в найкраще майбутнє.

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.