Колишній чоловік Камалії Мохаммад Захур забрав у співачки обидвох дочок і виїхав за кордон: до іншої жінки

Найбагатша співачка України Камалія розповіла підписникам, куди поділися її дочки і чому дівчата поїхали разом з батьком, а не залишилися з матір'ю.

Не так давно мережу сколихнула новина про розлучення Камалії та її чоловіка Мохаммада Захура. Пара тривалий час приховувала правду про те, що відбуваються у їхніх стосунках. І зрозуміти, що цей союз був на шляху до руйнування було неможливо, так як подружжя регулярно бачилося і виглядало щасливим.

Камалія розповіла про образу на чоловіка
Мохаммад Захур забрав у Камалії обидвох дочок

Преса запідозрила недобре після інтерв’ю Камалії, в якому вона розповіла, що чоловік її сильно образив, не обравши у конфлікті з її падчеркою сторону. Бізнесмен підтримав Таню, а в свою чергу співачка через тривалі сварки з нею вирішила, що пора збирати валізи та повертатися в рідну Україну. Таким чином виконавиця опинилася роз’єднаною зі своєю сім’єю.

Мохаммад Захур забрав у Камалії обидвох дочок

На даний момент артистка проживає разом зі своєю матір’ю у палаці на Київщині. Вона активно дає концерти, знімає кліпи, створює нові композиції. З доньками зірка бачиться вкрай рідко, але сподівається, що незабаром ця ситуація зміниться. Не так давно Захур приїжджав разом з Арабеллою та Мірабеллою та провів час з їхньою матірʼю.

Пізніше Камалія оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram повідомлення, в якому зізналася, що чоловік забрав двійнят до Лондона, але дана ситуація протриває недовго. Сім’я планує, що діти повернуться в Київ вже до наступного навчального року, що станеться дуже скоро. Зіркові батьки спостерігають за тим, що дистанційне навчання для їхніх дочок недоцільне і хочуть перевести їх на стаціонар.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Мохаммад Захур переїхав до своєї дочки Тані. Жінка проживає в Лондоні разом з чоловіком та своїми дітьми. У своєму будинку вона також прийняла рідних сестер та брата Армана.

Таня проживає у Великобританії вже багато років, але її мама залишилася в російській федерації. У жінки свій салон з надання послуг у сфері краси. Як розповідав раніше її батько, клієнтами жінки є дуже впливові та багаті люди. Сам салон знаходиться у центрі столиці Великобританії.

Схожі статті

Три стрижки, які не варто було робити Тіні Кароль: вони безнадійно старять і пасують одиницям (ФОТО)

Це зараз у Тіни Кароль розкішна шевелюра білявого волосся, але так було не завжди. На зорі своєї кар'єри артистка неодноразово проводила експерименти із стрижками, проте не завжди вдало.

Ольга Сумська заявила про розлучення з чоловіком і назвала головну причину: в них є спільна донька

Статистика з розлучень не тішить тих, хто вірить у кохання на все життя, і в цю статистику також входять зірки. Ольга Сумська розповіла про причини свого розлучення з колишнім чоловіком.