Бігає містом по ночах, а вдень не присяде: Іванна Онуфрійчук показала, як їй живеться з багатієм у Швейцарії

Декілька років тому Іванна Онуфрійчук вийшла заміж за мільйонера з Казахстана і з тих пір проживає у Швейцарії. Як виглядає її життя за кордоном?

2021-го знаменита українська телеведуча Іванна Онофрійчук вийшла заміж за мільйонера з Казахстану на ім’я Алмаз. Зіркова пара зіграла два весілля: одне на Мальдівах, а інше через півроку влаштували у центрі столиці, в розкішній залі, де зібралася неймовірна кількість гостей.

Весільна сукня Іванни Онуфрійчук
Іванна Онуфрійчук показала, як влаштувалася з чоловіком-мільйонером в Швейцарії

Іванна Онуфрійчук показала, як їй живеться з мільйонером у Швейцарії

Після весілля пара перебралася до Швейцарії. Однак Іванна повернулася в Україну з метою взяти участь у проєкті “Танці з зірками”. Тоді ж вона отримала перше публічне звинувачення від зірки у тому, що купила місце телеведучої.

Після початку повномасштабної війни в Україні пара здебільшого жила за кордоном. Іванна допомогла усім своїм родичам виїхати за межі Батьківщини та влаштуватися в Європі.

Також зірка активно займається волонтерською діяльністю і не дає глядачам забувати про себе. Зокрема, зараз вона активно веде особистий блог соціальній мережі Instagram. Сторінка здебільшого присвячена лайфстайл-контенту.

Так, Іванна розповідає, як її живеться у Швейцарії, з якими труднощами доводиться зіштовхуватися, що подобається, і що ні. Наприклад, не так давно сусід висловив їй своє незадоволення через те, що вона виставила на балкон жовтий вазон з лимонним деревом. Спочатку телеведуча розізлилася, але потім визнала, що необхідно приймати правила країни, в якій проживаєш.

Іванна Онуфрійчук показала, як їй живеться з мільйонером у Швейцарії

Вдень вона активно займається спортом, йогою, грає на піаніно, а вночі регулярно виходить на пробіжку з чоловіком.

Вдома знаменитість не буває, але півроку тому приїжджала для того, аби забрати своїх улюбленців. Чоловік сильно переживав за кохану, але не зміг її втримати, адже Іванна не могла залишити пухнастика у квартирі.

А декілька місяців тому телеведуча також зізналася, що хоче завагітніти і вони разом з чоловіком активно працюють над даним питанням. Тож імовірно найближчим часом фанати почують радісну новину.

Схожі статті

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.

Куди зник завойовник жіночих сердець Олег Винник: “Я бачив цей сон крайніх 10-15 разів”. Подробиці

Відомий співак Олег Винник вийшов на зв'язок та пояснив причину свого тривалого зникнення: де наразі перебуває артист та чим займається весь цей час?

Їх можна зустріти в супермаркеті: Ектор Хіменес-Браво, Катя Осадча, Оля Полякова та інші зірки “з народу”

Далеко не всі знаменитості продовжують вести звичайний образ життя після того, як отримують свою порцію популярності, і все ж таки деякі з них обирають бути з народом.