Сергій Притула, Маша Єфросиніна та Катерина Кухар: з ким і що не поділила сувора ревізорка Ольга Фреймут

Ольга Фреймут відома українська телеведуча, яка має успіх та досить важкий характер, який неодноразово заважав Фреймут брати участь у деяких проєктах та працювати разом з певними людьми.

Не секрет, що Фреймут є доволі скандальною жінкою, вона любить повчати інших, ніколи не тримає язика за зубами та взагалі не вміє промовчати, навіть тоді, коли це потрібно й зовсім недоречно. Але Фреймут має саме такий характер, який просто завжди відстоює свою думку.

Але саме ці риси характеру привели Олю на проєкт “Ревізор” і от вже там, гострий язик Фреймут став незамінною родзинкою шоу, бо саме у ресторанах і готелях їй варто було проявляти свою наполегливість та гостроту розуму й  характер. Можна відверто сказати, що саме “Ревізор” зробив з Олі справжню зірку. І саме це шоу стало дійсно знаковим у житті та кар’єрі Ольги Фреймут.

Кухар і Фреймут

Її характер не раз ставав причиною сварок з колегами та близькими людьми. Наприклад, коли Фреймут брала участь у шоу “Танці з зірками”, вона майже кожного ефіру слухала зауваження від такої гострої на язик Каті Кухар. Тож, суддя часто критикувала Фреймут та її рухи і не пластичність, але Оля жодного разу не промовчала й завжди мала що відповісти. Саме тому між жінками була певна доля конфліктності яка лише набирала обертів.

Єфросиніна і Фреймут
Єфросиніна і Фреймут

Також Фреймут мала доволі серйозний конфлікт з колегою Машею Єфросиніною. Виявляється, коли Маша мала важкий період зі своїм чоловіком Тимуром Хромаєвим і рік вони з ним не мали жодних стосунків. Маша мала плани на одного з колег, і Фреймут також. Але на жаль, ім’я цього чоловіка не розсекретила жодна жінка. Та врешті-решт відомо, що чоловік може посварити колег.

Фреймут і Притула

Та найголосніший конфлікт Фреймут стався з другом Сергієм Притулою, в певний момент вони припинили спілкуватися, адже Сергію здавалося, що Оля запишалася та просто не могла скласти собі ціни. Хоча раніше їхня дружба була дуже міцною.

Схожі статті

“Симуляція, в яку ми самі вірили” – Маша Єфросиніна розповіла про дружбу з Притулою та Горбуновим

У нещодавньому інтерв'ю Маша Єфросиніна розповіла про дружбу із зірковими колегами Сергієм Притулою та Юрієм Горбуновим. Як виявилось, спілкування з одним із шоуменів завершилось особистою образою.

23-річна дружина Остапчука Полтавська вже має план на випадок розлучення: “Чоловіки не завжди назавжди”

Молода дружина Володимира Остапчука розкрила своє ставлення до фінансового утримання в стосунках. Чим займається Полтавська, аби не залежати від зіркового чоловіка?

Він пішов від дружини, вона стала коханкою: Соловій та Вакарчук вперше розповіли про свої стосунки

Христина Соловій та Святослав Вакарчук завжди дотримувалися однакової політики стосовно спілкування з пресою: жодних деталей щодо особистого життя.